ВИХОВАНЦІ – ВИХОВАТЕЛЯМ

Дата: 01.10.2018 11:34
Кількість переглядів: 399

Фото без опису
Студениківська ОТГ разом з усіма жителями приєднується до Всеукраїнської акції із привітання з Днем дошкілля своїх улюблених «садочкових мам». 
Фото без опису
Ми щиро вітаємо всіх працівників, які щоденно долучаються до виховання нашої малечі, які із ніжних маминих рук щоранку беруть маленьку дитячу руку і ведуть дитину у світ мрій, дозвілля, цікавих занять, незабутнього дитинства у садочку.
Фото без описуФото без опису
Цього осіннього похмурого дня навіть сонечко посміхалося ласкавіше і вся родина дошкільнят: тата, мами, бабусі зібралися разом, щоб привітати вихователів у с. Переяславське.
Фото без опису
Директор навчально - виховного комплексу Роман Феліксович Корнієнко розповів батькам про роботу колективу із підготовки дошкільного закладу до роботи, не обійшлося і без обговорення найболючіших проблем. Усі присутні зійшлися на тому, що територія закладу обов’язково повинна бути огороджена, а директор школи запропонував батькам взяти участь у завоювання гранту на благоустрій, бо це реальний шлях отримати кошти на огорожу.
Фото без опису
Коли ж до зали ввійшли малюки і продемонстрували свої уміння читати вірші і танцювати, дорослі були просто у захваті. 
Фото без опису
Керівництво ОТГ не залишилося осторонь і директор школи вручив закладу документи на новеньку пральну машину від голови ОТГ Марії Олександрівни Лях, також подяками нагороджено кращих вихователів, а спеціальний приз отримало фото малюка із родини Гресько.
Та найголовніший подарунок, це щасливі дитячі очі і щирий захват, із яким діти брали участь у заході. Зі святом вас, дорогі вихователі! Будьте нам здорові, щасливі, задоволені. Божої охорони і такого ж ентузіазму на багато-багато років. Зі святом, вас!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь