День села

Дата: 16.10.2018 08:55
Кількість переглядів: 424

У НОМІНАЦІЇ ІМЕНИННИКИ - СТУДЕНИКИ
Студеники святкували свої іменини гучно і весело із запросинами багатьох гостей. День був такий сонячний і теплий, що якби не жовте листя на деревах, можна було б подумати, що навіть сонечко забрело на гостину.
Фото без опису
Перед входом до Будинку культури працювали атракціони, весела дітвора бігала від гірки до батутів, ганяла із кульками, стрибала на резинках і розважалася, як могла.
Фото без описуФото без опису
Для любителів фотографуватися були аж чотири фотозони: зустрічала всіх перед будинком культури фотозона від ТМ «П'ятачок» із цілим сімейством хрюшок, на вході – фотозона «Любові до села Студеники" від наших випускниць. А у фойє аж дві; із живого пахучого сіна та стилізована світлиця, старовинна і сучасна водночас.
Фото без опису
У залі Будинку культури на глядачів чекала така програма, що будь-який заклад дивувався б, як вони таке вмістили в один день. На святі вшанували захисників Вітчизни - воїнів АТО, нагородили учасників різних номінацій: тих, хто народився у 1928 році і тих, хто у 2018, тих, хто відсвяткував весілля золоте і срібне, талановиту та спортивну молодь і ще багато інших номінацій. А нагороди вручали поважні гості: голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, секретар сільської ради Студеників Ніна Григорівна Стрижак, директор Групи компаній «нива Переяславщини Віталій Шакель, директор Переяславського ЕКХП Олексадр Васильович Ярощук, , Володимир Володимирович Саєнок, голова фермерського господарства «Світ ланів», настоятель місцевого храму, старости населених пунктів громади.
Фото без опису
Радували своїми виступами цілі три групи учасників хореографічної студії від найменших – козаків і козачок, потім флешмоб від середньої групи і врешті циганський танок від найстарших. І хоча це тільки прем’єра, але бурхливі оплески і щире захоплення глядачів найкращий показник успіху артистів.
А ще не бракувало і професійних артистів: українськими козацькими танцями запалювали учасники професійного вокально-хореографічного колективу «Подільські козаки», а старше покоління полонили виступи народного артиста України Мар’яна Гаденка, народного артиста України, короля гумору, Анатолія Паламаренка, заслуженої артистки України Юлії Мартинової, лауреата Міжнародних конкурсів, бандуристки Світлани Лагоди, які прибули на свято на запросини Групи компаній «Нива Переяславщини».
Фото без опису
Не бракувало і подарунків і учасникам номінацій і всім жителям, Несподіванкою для всіх став подарунок Мар’янав Гаденка – книжки для бібліотеки та запрошення для сорока учасників художньої самодіяльності із чотирьох сіл громади на виступ у трьох європейських держава у червні 2019 року.
До привітань було і частування від сільської ради та смажене поросятко від «Ниви Переяславщини». А ще сотні, тисячі привітань від усіх мешканців своєму улюбленому селу. Нехай нові свята відзначають нових номінантів, а у головній номінації – житель Студеників усі будуть просто щасливими людьми.
З Днем народження! Ми любимо СТУДЕНИКИ!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь