НОВОСІЛЛЯ

Дата: 07.05.2019 08:14
Кількість переглядів: 364

МАЛЕНЬКЕ НОВОСІЛЛЯ У ГРОМАДІ
Практично завершено ремонт приміщення адміністративного корпусу Студениківської ОТГ і нарешті працівники сільської ради отримають належні умови для роботи, бо досі, як ви знаєте, у кабінеті голови ОТГ був і фінвідділ, і юридичний, і регіональний розвиток, і медицина, і…Словом, можливостей поговорити із відвідувачами чи провести прийом громадян – жодних. 
Нагадаємо, що ремонт здійснювався за кошти державної інфраструктурної субвенції і ремонт другого поверху це тільки перша черга будівельних робіт, за місяць – два уже і перший поверх буде приведено до вимог розміщення у ньому ЦНАПу( Центру надання адміністративних послуг). За деякий час жителі зможуть отримати будь-яку довідку чи вчинити правочин у «єдиному вікні», тобто всю бюрократичну тяганину візьмуть на себе працівники ЦНАПу, Обладнання для ЦНАПу, навчання, комп’ютерне обладнання, програмне забезпечення забезпечить «U-LEAD з Європою». 

Фото без опису
«Ремонт приміщення, яке тривалий час пустувало, актуальний для нас не тільки з точки зору створення умов для спеціалістів, але і стан будівлі був плачевний. Ми повністю замінили перекриття, перепланували кімнати, облаштували санвузли, збудували альтернативну котельню, перекрили дах. Нині дуже важко знайти гарного підрядника. Будівельників багато – майстрів мало! Нам у цьому плані поталанило, бо були не тільки гарні будівельники, але і належний технічний нагляд. Тому ми готові працювати і далі. Працювали поетапно: зробили частину роботи, перевірили, здійснили технічний нагляд, підписали акти виконаних робіт і заплатили. Завдяки цьому ми отримали пожежний вихід, як вимагається правилами пожежної безпеки. Андрій Олександрович Козак здійснює технічний нагляд за проведенням ремонтів і це дає можливість нам бути впевненим у тому, що всіх будівельних вимог буде дотримано. Ми серйозно зміцнили приміщення, поставили додаткові конструкції, зокрема і на міжповерхових вікнах, тому, сподіваюсь, приміщення слугуватиме довго, команді буде зручно працювати, а відвідувачі знайдуть відповіді на всі свої звернення», - каже Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ.

Фото без опису
Ну, і як годиться, вхідчини були у суботу, а головним чоловіком, який господарював на цьому святі був внук Тетяни Олексіївни Сич, головного бухгалтера сільської ради – Ілля. Хоча зовсім дрібненький, але раритетну друкарську машинку уже освоїв.

Фото без опису
Отож, із вхідчинами, гарної, плідної і натхненної роботи,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь