СЕСІЯ

Дата: 30.09.2019 14:04
Кількість переглядів: 373

ДЕПУТАТИ ПІДТРИМАЛИ РІШЕННЯ СТРОКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРО ПРИЄДНАННЯ

Фото без опису
На спільному засіданні 34 позачергової сесії та виконкомі сільської ради затверджено заходи із підготовки та проведення місячника благоустрою населених пунктів Студениківської громади. Голова Студениківської ОТГ наголосила на необхідності додаткової роботи старост сіл, депутатського корпусу та членів виконкому із жителями громади щодо недопущення виникнення стихійних сміттєзвалищ.

Фото без опису
«Ми витрачаємо значні кошти на організоване вивезення сміття, графік вивезення доведений до відома жителів, тому сподіваємось, що і жителі з повною відповідальністю віднесуться до охорони довкілля та ошатного вигляду території громади. Ми також забезпечили наше комунальне господарство необхідним інвентарем, висоторізами для обрізки дерев, які загрожують лініям електропередач та перекривають проїжджу частину вулиць, цю роботу треба зробити до зими, щоб техніка могла розчищати вулиці від снігу. Розуміємо, що по кожному селу у нас є проблеми із енергопостачання населених пунктів через зношеність електромереж. На жаль, монополіст із енергопостачання не дуже прислухається до вимог громади, але у робочому порядку ми всі ці питання будемо вирішувати», - зазначила Марія Олександрівна.
Про стан харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах громади доповіла Н.А.Кийко. Зокрема, наразі харчуванням охоплено 250 учнів або 66 %, із них стовідсотково харчуються учні початкових класів. Для дітей пільгових категорій організовано безкоштовне харчування. вартість харчування залишилася на рівні минулого року
Про відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва
доповіла Усик В.Г. - провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення. Свято громади буде проведено у селі Соснова, на нього будуть запрошені учасники АТО усіх сіл громади, про дату та час буде повідомлено пізніше.
Члени виконкому затвердили список дітей-сиріт Студениківської ОТГ для отримання державної допомоги по досягненню ними вісімнадцятирічного віку.
Також було уточнено адресу об’єкту нерухомого майна – нежитлова будівля, млин в с. Соснівка, так як у адресі була допущена помилка.
Голова ОТГ також зачитала лист Облгазу, який зобов’язує власників квартир у багатоквартирному будинку створити об’єднання співвласників та визначити управляючого будинком для укладання договору на обслуговування споживачів. Тому найближчим часом буде проведено зустрічі із жителями, так як без цього енергообслуговування будинку буде під загрозою.

Фото без опису
Депутати внесли зміни до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 22.12.2018 року №511-21-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2019 рік (в новій редакції) з наступними змінами та додатків до нього, про що доповіла Тетяна Іванівна Крюкова - начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності.
На продовження процесу децентралізації схвалено проект рішення Строківської сільської ради про добровільне приєднання до об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради.
Розглянуто також питання про резервування земельних ділянок для учасників АТО та передачу земельних ділянок в постійне користування КП «Господар»», але голова ОТГ ветувала його, так як повної ясності у цьому питанні ще немає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь