ВИКОНКОМ

Дата: 26.11.2019 12:34
Кількість переглядів: 290

ПРО БЕЗПЕКОВІ ЗАХОДИ У ГРОМАДІ

Фото без опису
« Життя людини, її здоров’я і благополуччя є найбільшою цінністю для кожного із нас, тому заходи із його охорони та створення безпечної території проживання мешканців є найбільш важливим питанням функціонування громади. У питаннях безпеки жителів законодавцем, державою, заплановано наявність поліцейського офіцера громади з охорони правопорядку. Ідеальний варіант був би, якби такий офіцер був мешканцем громади, поки що такої особи ми не знайшли, тому звертаємось до всіх жителів з проханням якнайширшого інформування про пошуки бажаючих. Звертатися можна до старостинських округів чи Студениківської сільської ради, а ми посприяємо проходженню тримісячних курсів», - розпочала засідання виконкому Голова ОТГ Марія Лях. Вона також озвучила пропозицію районного керівництва поліції щодо надання у власність житла керівнику дільничних, який водночас буде контролювати цю роботу. Але наразі такої можливості немає.

Фото без опису
Про ситуацію щодо стану правоохоронної діяльності розповів дільничний Якименко, який закріплений за трьома ОТГ району, всього три офіцери на весь район. Матеріально-технічне забезпечення вкрай низьке і інших варіантів, ніж знайти таку людину в громаді, наразі немає. Тому звертаємось до всіх жителів громади з проханням подумати над кандидатурою поліцейського офіцера громади.
Друге питання стосувалося попередження виникнення пожеж на території Студениківської сільської ради в пожежонебезпечний осінньо-зимовий період 2019-2020 років. Члени виконкому затвердити план та ухвалили заходи з цього питання, Зокрема, зобов’язали керівників підприємств, установ та організацій, що функціонують на території ради, забезпечити суворий контроль за дотриманням правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електроприладів, справністю засобів пожежогасіння; директорам клубних та освітніх закладів вжити заходів щодо протипожежного захисту місць масового святкування Новорічних та Різдвяних свят; депутатам сільської ради та членам виконавчого комітету надавати практичну допомогу одиноким пристарілим, інвалідам та багатодітним сім’ям в ремонті несправної електромережі та пічного опалення.
Члени виконкому надали дозвіл на дарування житлового будинку, в якому зареєстровані неповнолітні діти, затвердили виплату матеріальної допомоги на поховання, та зразок службового посвідчення посадової особи виконавчих органів виконавчого комітету Студениківської сільської ради

Фото без опису
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят затвердили заходи у селах громади. Афіша заходів буде опублікована окремим анонсом по кожному населеному пункту. У кожному старостинському окрузі пройдуть святкові концерти, працюватиме Резиденція Святого Миколая, відбудуться новорічні дискотеки, колядки та щедрівки. Також керівництво громади та члени виконкому звертаються до підприємців з проханням для створення святкового, ошатного вигляду вулиць населених пунктів громади прикрасити фасади своїх будівель та прилеглі території новорічною ілюмінацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь