ЮВІЛЕЇ

Дата: 30.11.2019 12:48
Кількість переглядів: 271

КОЛИСКА КІЛЬКОХ ПОКОЛІНЬ

Фото без опису
Так любовно називають рідну школу у селі Соснова випускники багатьох років, гарно прибрана, доглянута, принишкла у очікуванні гостей і ювілею, школа щиро відчинила свої широкі двері численним вихованцям, які досі і самі стали поважними людьми, і зустріла їх святечно вбрана, аби нагадати, як воно було у юності. У школи – ювілей. У фойє грає саксофон, а до початку свята всіх пригощають чаєм та солодощами.

Фото без опису
У актовій залі багато рідних облич: ветерани - вчителі, випускники різних років, педагоги, гості, голови та старости сільських рад. Школярі разом із ведучими намагаються встановити: скільки, зрештою, років школі. Присутні в залі пам’ятають ще «свою» школу (не піднімається рука назвати її старою, бо школа не старіє), але сходяться на думці, що у новому приміщенні, це таки тридцятиріччя. Золота тридцятка на сцені промовисто підтримує цю думку. Серед гостей голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, керівник ПП «Соснова» Юрій Іванович Павлушко, очільниця профспілки педпрацівників Надія Каменська, настоятель місцевого храму отець Іван, випускники, вчителі, що віддали школі багато років свого життя.

Фото без опису
Відкриває дійство виступом багаторічний директор школи, обраний на посаду у 1996 році, Анатолій Вікторович Красуцький, дякує всім, хто доклав рук і сил до створення закладу, його розквіту.
Вітаючи колег із ювілеєм Марія Олександрівна бажала наснаги вчителям і нових здобутків школі, а щоб приємні моменти запам’яталися надовго, подарувала іменинникам фотовідеокамеру. Юрій Іванович пообіцяв і надалі свою підтримку і всіма силами покращувати демографічну ситуацію та залучати у село молоді сім’ї, відзначив грамотами вчителів та ще пообіцяв подарунок вартістю тридцять тисяч. Староста села Василь Микитович Очкур подякував школі за виховання учнів, які досягли вершин у житті. А Надія Григорівна Каменська привітала вчителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку, і підтримала подарунком дошкільний заклад.
Вшанували колег, які не з нами, дякували хлопцям - учасникам АТО, ветеранам педагогічної ниви і зі сльозами на очах згадували прекрасні шкільні роки.
Молодий директор Ольга Анатоліївна Литус по-справжньому пишалася колегами, підтримкою громади і шефів і бажала процвітання школі.
Пісенними, музичними подарунками вітали іменинницю школярі, дівочий ансамбль, вокальний колектив «Любисток», хореографічний колектив «Пульс», солістка Вікторія Черняк і навіть шкільний дзвінок звучав не за розкладом, а ювілейно!
Проникливо говорили випускники, яких школа назавжди закохала у професію педагога, щиро відповідали на питання ведучих присутні, згадуючи шкільні роки. А закінчилося все улюбленою піснею багатьох поколінь «Вчителько моя» та шкільним вальсом. Нехай у школи буде ще немало ювілеїв, хай ростуть у ній щасливі діти, працюють натхненні педагоги і ще багато поколінь випускників вийдуть із її стін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь