skype нараду з працівниками відділень

Дата: 27.03.2020 14:03
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Скайп нарада із працівниками

Прес-реліз від 27.03.2020 р.

 

 

Ірина Крещенська провела skype нараду з працівниками відділень

 

Сьогодні, 27 березня, заступниця начальника управління – начальниця фінансово-економічного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Ірина Крещенська провела skype нараду з начальниками та працівниками відділень. Йшлося про організацію роботи управління в період карантину, забезпечення виконання статутних завдань та здійснення фінансування матеріального забезпечення.

За словами І. Крещенської, в нинішніх умовах робота відділень з клієнтами має бути максимально безконтактна і здійснюватися дистанційно, з використанням електронного, телефонного зв’язку та соціальних мереж. «Ви маєте бути на постійному зв’язку з потерпілими та оперативно інформувати їх про проходження коштів, перерахунки щомісячних страхових виплат потерпілим, орієнтовні терміни отримання коштів тощо», - зазначила заступниця начальника управління. «Вся ваша увага має бути спрямована виключно на потерпілих і застрахованих осіб, ми маємо бути максимально доступними для людей», - додала І. Крещенська. Вона також наголосила на неприпустимості залишків коштів: «Ви маєте якісно працювати з контрагентами і не допускати акумулювання коштів на рахунках».

Особливу увагу І. Крещенська звернула на коректне і ввічливе поводження працівників управління з страхувальниками та застрахованими особами. Вона додала, що днями був підписаний наказ «Про організацію роботи телефонної «гарячої лінії» управління». Цей наказ затверджує Порядок роботи телефонної лінії і визначає правила етикету під час телефонної розмови. «Тому у поводженні з громадянами всі працівники мають дотримуватися комунікаційних стандартів, - підсумувала заступниця начальника управління. - Неприпустимі зверхній тон, грубість, іронічне або неввічливе викладання зауважень, вирази та репліки, які ображають людську гідність».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь