ДО 75-РІЧЧЯ ПЕРЕМОГИ

Дата: 05.05.2020 09:30
Кількість переглядів: 376

КНИГА ПАМ’ЯТІ ГРОМАДИ
Дорогі друзі! Напередодні величних свят – Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги працівники закладів культури та бібліотек громади розпочинають збір відео, фото та документальних матеріалів для створення у майбутньому Книги пам’яті громади. Просимо долучитися до збору матеріалів. За цей час тільки поодинокі ентузіасти збирали відомості про земляків, які були вивезеними до Німеччини, загинули у катівнях, концтаборах, були учасниками бойових дій, повернулися до мирного життя.
До Дня пам’яті та примирення та до 75-ї річниці перемоги над нацизмом Український інститут національної пам’яті започатковує безстрокову акцію у соціальних мережах «Родинні історії війни». Студениківська громада доєднується до акції.
Закликаємо усіх поділитися родинними історіями, пов'язаними з Другою світовою війною.
Ваші розповіді можуть бути різні за форматом, подачею матеріалу – від стислих біографічних довідок до розлогих матеріалів, в основі яких родинні перекази або спогади очевидців Другої світової війни.
Головне – ваша участь і прагнення віддати належне окремим людям, вшанувати їхню пам'ять і доповнити їхніми історіями загальну історію трагічних подій Другої світової війни.
Усі історії будуть оприлюднені на сторінці та офіційному сайті громади. Це також можуть бути фото та відеоматеріали, тематичні пісні, поезії.
Історія — це пам'ять нації... Це спосіб, яким нація встановлює свою ідентичність і наміри», - сказав Дж. Ф. Кенеді. Давайте зберемо відомості про свій рід, родину, село, країну. Отож, розпочинаємо розміщення матеріалів під хештегом Книга пам’яті.

 

 

Фото без опису

Настане день і зацвіте калина,
І заспівають ніжно солов"ї.
Здобуде Перемогу Україна,
Повернуться Герої до рідні!

...Показати більше...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь