НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ

Дата: 15.06.2020 16:01
Кількість переглядів: 317

ПОЖЕЖНИКИ НА СТОРОЖІ

Фото без опису
Перше повідомлення про загоряння надійшло сьогодні близько сьомої години ранку. Горіло стихійне сміттєзвалище у селі Студеники під лісом. Пожежники прибули на місце за лічені хвилини, але пожежа на сміттєзвалищі, то не така проста штука.

Фото без опису
На думку Василя Петровича Байла, керівника Центру безпеки Студениківської ОТГ, - причиною пожежі є умисний підпал сміття. « Коли ми виїхали на місце загоряння було видно, що джерело вогню не одне. Горіло з усіх боків, а загасити звалище, куди скидаються різні горючі матеріали, - нелегка справа. Його мету знає лише та людина, яке це робить або організовує. Однією з причин може бути навмисне випалювання, щоб потім легше було знайти метал. Але таким варварським способом нищити природу і труїти людей, - це справжній злочин. Наша пожежна частина, студениківські вогнеборці А.Манойленко та Є.Коваленко доклали усіх зусиль до гасіння пожежі. Добре, що маємо співпрацю із навколишніми керівниками сільгоспідприємств і була змога швидко заправляти машину у ФГ «Світ ланів» (В.В. Саєнок). Згодом до нашої бригади приєдналося відділення 27 ДПРЧ ГУДСНС України, які відслідкували загоряння за супутниковим зв’язком. Також брали участь у пожежогасінні т.в.о начальника Переяславсього РС ГУ ДСНС України к/о О. О. Бутенко та начальник 6 ДПРЗ ГУ ДСНС І.І. Василенко. Щоб якомога швидше локалізувати пожежу прийшлось звернутися також за послугами сільськогосподарської техніки. Так водою і землею до 17.00 пожежа була ліквідована».

Фото без опису
«Громада дякує нашим рятувальникам та представникам Переяславського ДСНС, а також ТОВ «Агрошляхбуд» за надану техніку. Ще раз закликаю людей звернути увагу на високий рівень пожежної небезпеки, у зв’язку із аномальною температурою повітря. Також прошу бути пильними і не палити вогнища у лісі чи поруч із будівлями, щоб не наробити ще більшого лиха», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь