КУЛЬТУРА

Дата: 14.08.2020 12:22
Кількість переглядів: 317

ВОКАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ - СПІВОЧА РОДЗИНКА КРАЮ

Фото без опису
Об’ємний і ніжний спів, вишукана мелодика, триголосся і завжди прекрасний репертуар, який торкає найніжніші струни душі.
АМАТОРСЬКИЙ КОЛЕКТИВ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ «ДОЛИНЯНКА» СОМКОВОДОЛИНСЬКОГО КЛУБУ
Найповажніший аматорський колектив громади має більше ніж піввікову історію, йому у цьому році 57! Ансамбль створено у 1963 році і двадцять років, до 1983 року, ним керував Григорій Іванович Павленко.
Нині аматорський колектив «Долинянка» є гордістю села Сомкова Долина, а з грудня 2019 року носить звання «народний», яке здобув під керівництвом художнього керівника Галини Вікторівни Старікової. Усі члени колективу завзято і віддано працюють, щоб розвивати та поширювати українські традиції. Колектив «Долинянка» готує розважальні програми різних спрямувань: суспільно – політичного, державного та місцевого значення, також приймає участь у святкових концертах, районних фестивалях.

Фото без опису
За час своєї творчої діяльності неодноразово були переможцями районних фестивалів та конкурсів. Нагороджені Почесними грамотами та дипломами.
Два останні роки поспіль у місті Бровари ставали дипломантами першого відкритого фестивалю «Долі надвечір’я».
За вагомий внесок у розвиток та популяризацію української пісні за кордоном на ІІ-му міжнародному фестивалі – конкурсі «Наша пісня - наша доля» в Словенії в червні 2019 року стали Лауреатами другої премії.
Є Лауреатами першої премії міжнародного конкурсу «Українські солоспіви у Рієці».
З 2009 року кожен рік нагороджувались дипломами як учасники фестивалю народної творчості «Мистецькі береги Переяславщини».

Фото без опису
Отримали подяки від Міністерства культури України за відтворення та популяризацію традицій рідного краю і участь у святі « Готуємося до Дня вишиванки» у місті Києві в травні 2019 року; Подяку за участь у арт - фестивалі « Медовий баштан».
Колектив « Долинянка » щодня дарує талант, любов та щирі серця односельцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь