З початку року на Київщині зареєстровано 395 потерпілих

Дата: 08.12.2020 12:16
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

З початку року на Київщині зареєстровано 395 потерпілих внаслідок нещасних випадків

 

Упродовж 11 місяців 2020 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області зареєструвало 395 потерпілих внаслідок нещасних випадків, по яких завершені розслідування та складені акти за формою Н1/П (страхові випадки). З них - 241 медичний працівник, у яких було діагностовано гостре професійне захворювання на COVID-19, що становить 61% від кількості усіх потерпілих. Смертельно травмовано – 18 осіб, в тому числі, внаслідок інфікування SARS-CoV-2 померло 7 працівників закладів охорони здоров’я Київщини.

Найбільшу кількість нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, управління зареєструвало протягом вересня – листопада. Так, у вересні рівень виробничого травматизму склав 59 осіб, що з урахуванням інфікованих коронавірусом COVID-19 медичних працівників становив 15% від загальної кількості потерпілих. У жовтні та листопаді рівень страхових нещасних випадків збільшився до 16% та 23% відповідно.

Найбільше гострих професійних захворювань медичних працівників на COVID-19 та нещасних випадків на виробництві зареєстровано у Києво-Святошинському (64), Обухівському (56), Бориспільському (44), Білоцерківському (37) відділеннях та відділенню у місті Біла Церква (36).

Минулого тижня по управлінню відзначена позитивна динаміка по завершенню розслідувань гострих професійних захворювань на COVID-19 медичних та інших працівників,  внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 – співвідношення затверджених актів до кількості отриманих повідомлень про нові нещасні випадки за 30 листопада – 4 грудня цього року склало 116%.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь