В управлінні відбулася відеоконференція

Дата: 04.12.2020 12:24
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

В управлінні відбулася відеоконференція з начальниками відділень

 

Сьогодні, 4 грудня, в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області відбулася відеоконференція в Zoom з начальниками усіх районних та міських відділень за участі заступників начальника управління Ірини Крещенської та Петра Реви. Йшлося про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо призначення страхових виплат, організацію медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування.

Наголошено, що для оперативного вирішення питання щодо призначення виплат медичним працівникам та особам, які мають право на виплати в разі їх смерті необхідно проводити ще під час розслідування гострого професійного захворювання інформаційно-роз’яснювальну роботу серед потерпілих, членів сімей померлих та надавати їм всебічну підтримку і допомогу в отриманні документів, необхідних для проведення виплат.

«Враховуючи, що заява та подані до неї документи формуються в окрему справу про страхові виплати обласним управлінням, всі документи подані через відділення мають бути перевірені і впорядковані, - сказала І. Крещенська. - У разі випадку смерті медичного працівника відділення, яке прийняло заяву про призначення страхових виплат, невідкладно інформує управління та передає заяву. Спілкування з заявниками має бути максимально коректне та ввічливе».

Було поінформовано, що в управлінні створено комісію з питань призначення страхових виплат у разі захворювання або смерті медичних працівників у зв’язку з інфікуванням гострою респіраторною хворобою Сovid-19, спричиненою коронавірусом SАRS-СоV-2. Відтак, комісія забезпечить повне та об’єктивне вирішення питань щодо призначення страхових виплат у разі захворювання або смерті медичних працівників у зв’язку з інфікуванням гострою респіраторною хворобою Сovid-19, спричиненою коронавірусом SARS-СоV-2, визначених законодавством, протягом 10 днів з дня надходження заяви про призначення страхових виплат. У разі відсутності необхідних документів у матеріалах справи, комісія направлятиме запити до установ, організацій та підприємств для об’єктивного розгляду та прийняття рішення про призначення або відмову у призначенні страхових виплат.

Начальників відділень також закликано провести роз’яснювальну роботу серед закладів охорони здоров’я задля належної організації відновлення медичної реабілітації застрахованих осіб  та санаторно-курортного лікування потерпілих. Нагадаємо, що наприкінці листопада цього року набув чинності закон, який відновив фінансування медичних і соціальних послуг та направлення на реабілітаційне лікування за рахунок коштів Фонду працюючих українців після перенесених захворювань і травм.

В ході відеоконференції наголошено на коректності та якості підготовки і подання фінансової звітності працівниками відділень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь