ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ

Дата: 11.12.2020 11:04
Кількість переглядів: 347

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ У ЛЕЛЯКАХ

Це мав бути звичайний виїзний прийом, на який приходять кілька осіб зі своїми особистими питаннями, але у Леляках все було зовсім не так, бо у сільському клубі зібралося десятків зо три людей. На прийом приїхали голова ОТГ Марія Олександрівна Лях та депутат по округу Віталій Олександрович Трохименко, у клубі вже очікувала староста села Валентина Михайлівна Жеребко.

Зображення може містити: 1 особа, стоїть

Насамперед завідувачка клубу познайомила зі своїми володіннями. Тут, як у музеї дбайливо зібрані вишиті рушники, наче щойно із бабусиної скрині – жіночі сорочки та корсети, а під самою стелею гойдається колиска, навіть із натільним хрестиком – оберегом, прив’язаним до поворозок. Як каже Ганна Гаврилівна Лепеха, це її колиска, а стародавнє багатство збирали від усіх охочих. Так само любовно прибрано рушниками і актовий зал, так що відразу помітно, що господиня – справжній фанат своєї справи.

Щоб дотриматися усіх карантинних норм депутат приніс до зали та вручив захисні маски.

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди сидять, вітальня, стіл та у приміщенні

«Найважливіше, що ми повинні зробити у цьому році по Семенівському старостату, окрім запланованих заходів – це реконструкцію опалення у школі. Ситуація, коли за рік на опалення витрачається більше 800 тисяч гривень, тоді як на чотири освітні заклади громади майже така ж сума, є неприпустимою, її ми будемо виправляти насамперед. Наступне завдання – це шкільний автобус. Громада не може дозволити собі витрачати кошти на пальне у таких обсягах, бо у автобуса модернізований мотор із БТР. Ми маємо потрапити до обласної програми «Шкільний автобус» або виділити близько 1,5 мільйона гривень із бюджету громади, викидати такі кошти на пальне щомісячно - недоцільно. Третє питання нашої роботи в цьому році - це дорога між селом Козлів та Леляки. Це всього 1,7 кілометра, але немає ані проекту, ані попередньої висипки, тому це теж близько двох мільйонів. Усе інше робитимемо поступово. При цьому надходження від Семенівки будуть близько чотирьох мільйонів, але є речі, які потрібно робити уже зараз», - зазначила Марія Олександрівна.

Зображення може містити: 1 особа, у приміщенні

Запитання жителів тут же і вирішувались. Вони стосувалися роботи медичного закладу: прийом медсестри має відбуватися двічі на тиждень у вівторок на п’ятницю з 9.00 до 12.00 та повинен бути елементарний запас ліків першої необхідності. Також погоджено питання роботи виїзного магазину – обидва ці питання має вирішити староста Валентина Михайлівна Жеребко. Наступне питання стосувалося дообладнанням автобусної зупинки: треба «зашити» її із трьох боків, перенести дитячий ігровий майданчик. Питали про робочі місця, приймальний день поліцейського офіцера громади, - усі охочі відразу отримали його номер. Також люди просили замінити лампочки, встановити відеокамери, особливо біля трансформатора, висипати дорогу від траси до Леляків, прибрати територію кладовища, вирізати аварійні дерева.

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди сидять та у приміщенні

Депутат Віталій Трохименко пообіцяв зустрічатися частіше, озвучив дні прийому громадян – це кожна друга п’ятниця місяця об 11.00. у приміщенні клубу, надав контактний номер телефону. «Будемо робити все, щоб ваше життя було комфортнішим», - зазначив Віталій Олександрович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь