Меморандум про співпрацю

Дата: 26.03.2021 14:59
Кількість переглядів: 364

Прес-реліз від 26.03.2020 р.

 

Підписано меморандум про співпрацю між управлінням соцстраху Київщини та обласною радою профспілок

 

Співпраця управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області з профспілками в питаннях соціального страхування стає пріоритетом в роботі соціальних партнерів Київщини. Саме тому сьогодні, 26 березня, відбулося підписання меморандуму про співпрацю між управлінням та Київською обласною радою профспілок.

Підписали меморандум в.о. начальника управління Георгій Галиць та голова облпрофради Лідія Харченко. Співучасниками процесу стали також керівники усіх галузевих обкомів профспілок, що входять до складу обласної ради профспілок.

Метою співпраці стане консолідація зусиль сторін у забезпеченні реалізації ефективної державної політики в сфері соціального страхування, формуванні спільних підходів для сприяння та забезпечення гарантій працюючим громадянам щодо їх соціального захисту в зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, вагітністю та пологами, від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, охорони життя та здоров’я.

Реалізація таких цілей відбуватиметься шляхом проведення навчань і тренінгів, конференцій з цих питань, а також методами проведення превентивних заходів, обміном результатами досліджень та правозастосовною практикою у сфері соціального страхування.

Сторони домовилися забезпечувати належну координацію щодо представництва інтересів застрахованих осіб у комісіях із соціального страхування підприємств, установ або організацій, участі у розслідуванні нещасних випадків, професійних захворювань і аварій, роботі комісій з питань охорони праці та спеціальної комісії управління з питань вирішення спорів, оперативний обмін інформацією, що становить взаємний інтерес.

Саме тому управління запропонувало найближчим часом провести спільно з представниками профспілкових організацій інформаційну кампанію для голів комісій із соціального страхування закладів охорони здоров'я. Адже саме від злагодженої взаємодії комісій із закладами охорони здоров’я, застрахованими особами та органами Фонду залежить недопущення призначення допомоги у випадках надання фальсифікованих листків непрацездатності, або таких, що видані (продовжені) необґрунтовано, що в свою чергу впливає на своєчасність надання страхових виплат та якість медико-соціальних послуг.

Таким чином,констатували учасники зустрічі, соціальний діалог в Київській області з питань соціального страхування вийшов на якісно новий рівень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь