Не проявляти байдужість при розгляді звернень

Дата: 19.04.2021 14:59
Кількість переглядів: 248

Георгій Галиць зажадав від керівників відділень не проявляти байдужість при розгляді звернень громадян

 

Під час відеоконференції з в.о. начальників відділень та страховими експертами з охорони праці 19 квітня в.о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Георгій Галиць відзначив, що останнім часом до управління надходять звернення та скарги на дії керівників відділень щодо невиконання/неналежного виконання ними посадових обов’язків, порушень вимог чинного законодавства.

Г. Галиць звернув увагу, що керівники відділень несуть персональну відповідальність за результати діяльності відділення, забезпечують його безперебійну роботу, дотримання законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на адміністративній території, яка закріплена за відділенням, забезпечують виконання завдань управління.

За його словами, в.о. начальників відділень мають сумлінно, компетентно, результативно і відповідально виконувати свої посадові обов’язки, запобігати виникненню конфліктів у стосунках з громадянами, та підлеглими, з повагою ставитись до прав, свобод та законних інтересів громадян, об’єднань громадян, інших юридичних осіб, не проявляти свавілля чи байдужість при розгляді їх звернень, пропозицій, скарг тощо. Як приклад, керівник обласного управління навів випадок неналежного і несвоєчасного реагування на розслідування  гострого респіраторного захворювання на COVID-19 лікаря-хірурга Боярської лікарні інтенсивного лікування Євгена Бакуновського. «Невчасне та неякісне втручання Києво-Святошинського відділення у цю справу, неналежна співпраця з іншими учасниками розслідування, відсутність належного інформування потерпілого та його родини призвели до скарг людей на бездіяльність Фонду, вивели проблему на парламентський рівень, що в кінцевому результаті призвело до суттєвих іміджевих втрат, хоч не одні лише працівники ФСС не найкраще виконали свою роботу», - сказав Г. Галиць.

Керівник обласного управління поставив завдання відділенням активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед страхувальників, потерпілих, членів їх сімей та надавати їм всебічну підтримку і допомогу в розслідуванні гострих профзахворювань та складанні актів Н-1/П, а також в отриманні документів, необхідних для проведення виплат ще під час розслідування гострого профзахворювання медиків та осіб, які мають право на виплати в разі їх смерті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь