ПОДВІЙНЕ СВЯТО У СЕМЕНІВЦІ

Дата: 27.05.2021 12:25
Кількість переглядів: 332

ПОДВІЙНЕ СВЯТО У СЕМЕНІВЦІ

Фото без опису

Останній дзвоник у Семенівській школі був незвичайний. Якщо ви запитаєте вчителів чи батьків, учнів чи керівництво школи, вони вам підтвердять: звичайних останніх дзвоників не буває.

Ось і сьогодні кожен клас стоїть поруч зі своїм столиком, на ньому пам’ятні речі, квіти. За спиною у школяриків із трепетом за кожним рухом діточок спостерігають батьки. Але незабутнім залишиться цей день для одинадцятого класу, бо сьогодні саме вони головні винуватці і центр уваги. П’ять випускників ще чекають немалі випробування, пов’язані зі ЗНО та вступом до вишів, у них попереду прощання зі школою, а позаду непростий коронавірусний рік та щасливе дитинство у рідному домі.

Фото без опису

Плановий хід останнього дзвоника переривають гості: голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, голова профспілки освітян Надія Каменська, очільниця відділу освіти громади Людмила Шевченко, шериф громади Руслан Хоменко, а головне – красень – жовтий Шкільний автобус. Випускники дякували школі і вчителям, згадували чудові роки дитинства і вклонялися батьківській любові. А всім друзям-школярикам манливим звуком останнього дзвоника провістили великі літні канікули.

«Ми вітаємо всіх школярів із закінченням непростого навчального року, і щиро сподіваємось, що наступний буде значно кращий, у ньому не буде тривалого локдауну і дистанційного навчання. Також ми хочемо зробити подарунок школярам, щоб їм не доводилося їздити у старому і холодному транспорті Студениківська громада дарує школі Семенівки новенький Шкільний автобус, який відтепер підвозитиме 67 діточок до школи. Також він обслуговуватиме малечу, яка буде під’їжджати до дитячого садочка «Малятко» у Студениках. Вчора під час зустрічі із народним депутатом Сергієм Бунінім та в. о. голови Бориспільської райради Русланом Дяченком ми отримали запевнення у тому, що документи на облаштування дороги між Леляками та Козловом сьогодні будуть підписані, тому сподіваємось, що скоро відпаде потреба їздити через трасу, а буде внутрішня дорога між селами громади», - зазначила Марія Олександрівна, вручаючи ключі та страховий поліс директору школи Олені Миколаївні Шендрик.

Фото без опису

Сюрприз із рук голови профспілки Надії Каменської отримали педагогічні працівники та побажання щасливої долі випускники. Привітала школярів і очільниця відділу освіти.

Аплодисментами учні та вчителі зустріли улюбленого водія Миколу Вікторовича, який багато років возить малечу до школи, а він аж зашарівся від задоволення. Потім автобус без музичного супроводу, але під сигнали клаксона урочисто в’їхав на територію школи, щоб оселитися тут надовго і возити до школи щасливу дітвору.

Автобусу побажали зеленого світла, а дорослі зайнялися потрібними справами, Зокрема, голова громади пообіцяла лінолеум та інтерактивну дошку і нові парти для першокласників. Першого вересня до школи підуть 8 школяриків, але парт Марія Олександрівна пообіцяла 10: раптом хтось захоче переїхати до мальовничої Семенівки.

А учням залишилося вигадати ім’я новому другу – Шкільному автобусу. Сподіваємось, вони нам про це розкажуть…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь