ДЕНЬ СЕЛА СЕМЕНВКА

Дата: 23.08.2021 13:40
Кількість переглядів: 279

НЕХАЙ КВІТНЕ СЕМЕНІВКА!

Фото без опису

Хвилююче і піднесене дійство з нагоди Дня села відбулося в Семенівці. Опівдні площа перед Будинком культури перетворилася на дитячий майданчик. Тут господарювало дитинство. Усю увагу дітвори заполонили аніматори, конкурси, ігри, розваги, вони зробили день малечі різнокольоровим. Чого варті тільки малюнки на щічках від майстринь аквагриму. А ще були гірки і батути, солодка вата і численні фотозони. Усім знайшлося заняття до смаку.

Театралізоване дійство: «Живи і квітни наш рідний край!» покликало жителів і гостей свята до Будинку культури. Своє мистецтво дарували - місцевий колектив «Надія» та гості зі Студеників вокальний колектив «Дівчата з Левади», тріо із села Строкова і заслужений діяч естрадного співу Зоя Тимченко. Уся палітра української пісні ожила на сцені. Глядачі захоплено приймали дуети, солістів і колективи. Зал підтримував знайомі слова і шалено аплодував артистам.

Фото без опису

Щирі вітання звучали від старости села Валентини Жеребко, голови Студениківської громади Марії Лях.

«День села Семенівки співпав із визначними державними святами – Днем прапора та Днем Незалежності України. Нехай це потрійне свято принесе потрійну радість у кожну родину. Щасливого і заможного життя всім жителям Семенівки, розвитку і процвітання селу. Нехай справджуються надії і здійснюються мрії! Мирного неба нашій державі, єдності і спільних досягнень Студениківській громаді, впевнених і стабільних кроків до розвитку! Щасливого і сонячного дитинства найменшим жителям громади», - побажала Марія Олександрівна.

Фото без опису

Щиру вдячність виражають організатори конкурсу всім, хто доєднався до його проведення: сільськогосподарським підприємствам, приватним підприємцям, колективам художньої самодіяльності, небайдужим жителям


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь