Працівники управління соцстраху Київщини продовжують зустрічі з лікарями

Дата: 30.09.2021 15:36
Кількість переглядів: 216

Працівники управління соцстраху Київщини продовжують зустрічі з лікарями

Фото без опису

 

Цього тижня заступниця начальника управління – начальниця фінансово-економічного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Ірина Крещенська, начальниця відділу медичних та соціальних послуг Тетяна Мельник спільно з фахівцями відділень провели семінари для лікарів КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради, КНП Іванківської селищної ради «Іванківська центральна районна лікарня» та КНП «Вишгородська центральна районна лікарня» Вишгородської міської ради. Участь у семінарах взяли понад 40 лікарів медичних закладів.

Такі семінари проводяться з метою підвищення реалізації права працюючих на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм.

Участь у семінарах взяли заступники головного лікаря, голови лікарсько-консультативних комісій, завідувачі відділень та лікуючі лікарі закладів охорони здоров’я.

Під час семінарів представники управління надали учасникам роз’яснення щодо послідовності дій посадових осіб закладу охорони здоров’я, порядку їх взаємодії з уповноваженими особами Ірпінського, Іванківського та Вишгородського відділень управління, обговорено механізми реалізації прав застрахованих осіб на реабілітацію після закінчення гострого періоду захворювання та за наявності медичних показань на базі санаторно-курортних закладів. Крім того, розглянуто особливості організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності та надання інформації з нього та порядок здійснення Фондом перевірок обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності з використанням групи підсистем «Оброблення та аналіз електронних листків непрацездатності» Єдиної інформаційно-аналітичної системи Фонду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь