БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 10.08.2022 16:38
Кількість переглядів: 392

СТУДЕНИКІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПОЖЕЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ

Сьогодні більше, аніж будь-коли, усвідомлюємо, яку ціну має безпека. Це, по суті, одна із основних, базових цінностей людини, від якої похідні всі інші. Тому наразі маємо бути озброєні на всіх напрямках, щоб зберегти найдорожче – людське життя!

Сьогодні додаткову зброю у свій арсенал захисту отримав наш підрозділ рятувальників. Центр безпеки Студениківської ТГ поповнився ще одним пожежним автомобілем.

Вручав автомобіль заступник начальника ГУ ДСНС у Київської області Петро Степанович Кисельов: «Це видатний день, бо не повернеш матеріальні цінності чи людське життя і здоров’я, бо все це будується роками, а може бути знищено за лічені хвилини, тому це дуже добра справа, – поповнення парку пожежним автомобілем! Нині питання безпеки людей лягає на плечі громади, а Головне управління надаватиме всіляку допомогу, тому сьогодні, окрім автомобіля, ми вручаємо також новенький набір бойового одягу, форму для пожежників, щоб під час виконання завдань на пожежі кожен ваш рятівник був захищений, також пожежникам буде вручено рації для тримання зв’язку у бойових умовах. Початок заклала громада, а область допомагатиме, бо сьогодні ви найближча станція і саме від вас залежить перша подача ствола і тоді буде успіх».

« Нинішня подія – яскравий приклад децентралізації в дії. Дякую керівництву ДСНС і керівництву громади за те, що вони знайшли комунікацію. Бажаю, щоб гасло «Запобігти, врятувати, допомогти» завжди було для вас керівництвом для роботи. Завжди повертайтесь до своїх родин живими іздоровими», - зазначив заступник голови Бориспільської військової адміністрації Андрій Синяков.

«З перших днів створення громади – безпека залишалася пріоритетом. Нині ми маємо уже третій автомобіль. Тепер автомобілі можуть бути рівномірно розподілені по громаді. Один із автомобілів буде обов’язково переданий у Пристроми, один залишиться у Студениках і один поїде у Переяславське. Дякуємо хлопцям на передовій, а ми міцно тримаємо тили», - прокоментувала подію голова громади Марія Лях.

Привітав присутніх також голова Згурівської територіальної громади Василь Цвик: «Кожна громада вам сьогодні заздрить, але ми розуміємо, що це не одноразова подія, а клопітка робота кожного дня, можлива завдяки збалансованій роботі бізнесу, влади, ДСНС. Ми можемо не замислюватись про важливість цієї роботи, але у скрутну хвилину рятувальники завжди на сторожі нашого життя».

Ансамбль «Берегиня» та заслужений діяч естрадного мистецтва України, очільниця культури громади,Зоя Тимченко виконали патріотичні пісні. «Червону калину» підспівували разом.

Працівники підрозділу з піротехнічних робіт провели для дітей показові майстер-класи, показали різні види вибухонебезпечних засобів та розповіли, як поводитися в разі їх виявлення. Працівники 27-ї пожежно-рятувальної частини міста Переяслава розповіли дітям також про оснащення пожежної машини, наочно продемонстрували, як вони діють під час розгортання на місці події у разі виникнення надзвичайної ситуації. Наприкінці цієї зустрічі ДНС-ники пригостили дітей морозивом та подарували повітряні кульки з тематичним логотипом служби.

На завершення зробили спільне фото, на ньому засвітився навіть наш пожежний кіт, він також немало радів поповненню транспортного парку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь