ЗВЕРНЕННЯ

Дата: 03.05.2018 11:22
Кількість переглядів: 460

Дослідження умов життя і якості публічних послуг в Студениківській об’єднаній територіальній громаді

Шановні пані та панове!

Обсяг питань, якими може і повинна займатися об’єднана громада, регулюють норми чинного законодавства. Серед них найважливішою є турбота про покрашення місцевих умов життя, зокрема якості послуг, які надаються мешканцям.

Анкета, яку ми пропонуємо Вам заповнити, дасть змогу органам місцевого самоврядування ознайомитися з поглядами і думками мешканців нашої об’єднаної громади.

Фото без опису

 Ми віримо, що отримані таким чином знання  дозволять керівництву громади та іншим підрозділам й установам удосконалювати публічні послуги та зробить можливим планування розвитку нашої спільноти! Результати анкетування будуть використані для напрацювання стратегії розвитку громади – документу, який стане планом діяльності на найближчі роки.

Участь у дослідженні добровільна. Ви можете не відповідати на деякі запитання. У такому разі, будь ласка, просто пропустіть запитання, на які Ви з будь-яких причин не хочете відповідати.

Анкету мають заповнити усі члени Вашого домашнього господарства – будь ласка, обговоріть відповіді і щоразу зазначте ту, яка найближча поглядам, які панують у Вашому домі.

Нам дуже важливо, щоб до нас повернулася якнайбільша кількість розданих анкет. Адже лише тоді ми зможемо визнати наше дослідження цінним і таким, що відповідає вимогам до соціологічних досліджень.

Анкета повністю анонімна – Ваші відповіді на запитання не підлягають розголошенню. Уся отримана інформація використовуватиметься виключно для підготовки зведених звітів. Жодним чином заповнена Вами анкета не буде доступною для широкого загалу. Заповнивши анкету надішліть її, будь ласка, на електронну адресу Kozeletska.v.p@gmail.com

За посередництвом цієї особи анкета потрапить до команди, яка відповідає за опрацювання результатів дослідження. Члени цієї команди зобов’язані зберігати службову таємницю, пов’язану з проведенням дослідження.

Заздалегідь дуже вдячна за Ваш час і зусилля, яких Ви доклали для заповнення анкети.

Я вірю, що запитання анкети будуть для Вас цікавими. Результати дослідження будуть доступні громадськості шляхом оприлюднення на сайті нашої громади та в інших джерелах масової інформації.

З повагою,

Марія Олександрівна Лях

АНКЕТУ можна завантажити ТУТ ↓ або у розділі «Стратегія розвитку Студениківської громади на 2018-2020 роки» на сайті Студениківської громади за посиланням – http://studenykivska.gromada.org.ua/strategiya-rozvitku-studenikivskoi-gromadi-na-20182020-roki-1525334948/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь