ГРОМАДА У ВИШИВАНКАХ

Дата: 18.05.2018 09:51
Кількість переглядів: 420

Фото без описуУ Всесвітній день вишиванки,  який щороку відзначається у третій четвер травня, українці одягають національний одяг на роботу, до університету чи садочка, а також діляться своїми фото у цьому вбранні, аби засвідчити, що вишиванка – це не тільки самобутньо, але і стильно.

Фото без опису

Естафету "Одягни вишиванку" підтримала уся громада Студеників. Сьогодні у школах, садочках, адмінприміщеннях панували, дивували, зачаровували вишиванки. Білі, сині, червоні, вишиті хрестиком, гладдю, бісером, стилізовані, збережені, передані у спадок від бабусі і насправді ДИВОВИЖНІ! А які у нас красиві діточки!

Фото без опису

До Дня вишиванки доєдналися школярі Соснівського НВО. Всіма барвами грають вишиванки і дитячі оченята. Сьогодні усі, від малого до великого у маминих оберегах. А ще яке сонячне вишиване дитяче коло склали діточки із вчителями, мабуть, саме сонечко замилувалося!

Фото без опису

ВІд найменшого маляти і до улюблених вихователів - у дошкільному закладі с. Переяславське усі у вишиванках. Наша малеча - найкраща, а вишиваночки, подаровані батьками, - це і красиво, і оберіг на щастя. Отака вишивана наша громада!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь