ІЗ ЗЕЛЕНИМИ СВЯТАМИ, ГРОМАДО!

Дата: 29.05.2018 09:04
Кількість переглядів: 606

Уквітчане зеленню, насичене сонцем, сповнене цвітом лугових трав, півоній і жасмину на землю ступає велике православне свято – Трійця.

Фото без опису

Піснями, жартами, музикою, дитячим сміхом, розвагами і творчістю артистів зустрічає громада Зелені свята. А приймала сьогодні громаду у себе село Сомкова Долина. Треба сказати, що ганок сільської ради перетворився на сцену, прибрану рушниками, яка продовжена імпровізованим майданчиком, а навколо – атракціони для діток, і щойно встановлений велетенський «явір», навіть дивно, як таке величезне дерево стоїть, але староста села Тетяна Василівна каже, що встановлено воно надійно.

 

« Добрий день, вам люди земляки, Хай же мир вам буде на віки», - такими словами пісні «Добрий день» розпочали своє вітання учасники ансамблю художньої самодіяльності

Фото без опису

Із вітальними словами звернулася до присутніх голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях: «Ми не випадково збираємось сьогодні громадою, до якої входить шість сіл, бо громада, яка оголосила про своє створення на Покрову, насправді повинна бути благословенна. Ми дякуємо Богу за допомогу і просимо благословення на наше велике і красиве майбутнє. Божої благодаті у кожну родину, будьте здорові, будьте багаті, будьте щасливі!»

Фото без опису

Дивувала також громаду етюдом на бандурі виконавиця Приліпко Крістіна.

А малечу відзначили за участь у змаганнях «Веселі старти». Нагороди отримали: Антон Роговський, Поліна Онашко, Артем Пишник, Лілію Козелецьку, Євгена Ільїна, Мар’яна Литус, Максим Безкровний, за друге місце Ксенія Спатар, а перше місце виборола Софія Борачок. Усі учасники змагань отримали морозиво і бурхливі оплески глядачів. Організатор та ініціатор змагань Віталій Володимирович Зуб, тренер і натхненник гурткової роботи з дітьми із с. Студеники.

Фото без опису

Криками браво нагородили глядачі запальний дует троїстих музик у складі Віри Яреми та Віталія Пащенка, солістку Лідію Горяєву, майже оперного співака Іллю Головка з піснею «Чорнії брови, карії очі», Тетяну Павлушко, Оксану Чернюк та багатьох інших солістів «Долинянки».

Потім естафету передали колективу художньої самодіяльності села Козлів «Осіннє золото», керівник Леонід Мартиненко. Їх «Чебреці» розчулили глядачів до сліз, а українська народна пісня «Ой сватай, синочку, багачку», заставила призадуматись, були пісні жартівливі і  тужливі, Тетяна Ковалівська та керівник колективу виконали чудові пісні дуетом.

Фото без опису

Соснівске НВК справді порадувало глядачів. Бо були тут і танці і жартівливі сценки і пісні щирими дитячими голосами про Україну солістка Юлія Ничипорчук. А потім сцену отримали джентельмени, музичний керівник Віталій Пащенко продемонстрував цілий ансамбль із піснею «Ішов козак потайком», улюблені герої баба Палажка і баба Параска у виконанні Олександри Бумар та Юлії Білокінь, музична мініатюра «Доярочки». Танець «Не дитячий час» викликав бурхливі оплески, а циганський танок покликав усіх приєднатися.

Колектив «Переяславка» полонив серця глядачів піснями «Де ти милий, ночував», «Доля – доленька», «Чом ти не прийшов?», акапельним виконанням пісні «Айстри білі» та іншими.

А завершив концерт гурт «Нерозлучні» у складі Віри Житник та Наталії Ушко, які запалили присутніх своїми піснями і покликали у танок. Сердечне спасибі старості села Тетяні Василівні Шатун, працівникам культури та аматорам народного мистецтва. А ввечері для молоді відбулася дискотека для молоді за сприяння Юрія Павлушка.

Залишилося від свята відчуття родини, єдності громади.

Фото без опису

 Щиро вітаємо  всіх з одним із найвеличніших християнських свят – святом Трійці!

У цей світлий день Святий Дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.

Бажаємо, щоб Дух Святий надихав всіх нас на добрі справи, наповнював серця любов'ю до ближніх, дарував кожному бажання виконувати Божу волю, ніс щастя  і впевненість у майбутньому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь