ЩАСЛИВА ПОДОРОЖ У КРАЇНУ ДИТИНСТВА

Дата: 04.06.2018 09:02
Кількість переглядів: 553

Першого червня усі три групи дитячого садочка «Малятко» села Студеники у очікуванні свята  - Дня захисту дітей. Потяг із вагончиками з трьох груп -  Капітошка,  Віночок, Калинка вирушив у подорож до зупинки дитинства.

 

Фото без опису

Усе подвір’я прикрашене різнокольоровими кульками, а біля кожного ігрового майданчика – написано назву станцій, які уже вміють прочитати дітлахи зі старшої групи.

Усі малята із задоволенням називають своїх вихователів, помічника вихователя і тьотю Машу, яка їх годує. А ще дітки хочуть усе робити самостійно, тому ліжечка у спальні виглядають, ну дуже ошатно.

Коли перед дитячим садочком вишиковується вся дружна родина – розпочинається свято: віршики, пісеньки, - діти звучать, як дзвіночки. А вихователі виконують роль паровозиків, бо за ними один за одним вишиковуються малюки і навіть співають спеціальну потягову пісеньку: чох-чох-чох-чох- чу-чу-чу-чу-чу-чу. Перша зупинка – ЛІТО, а дітки знають віршики про літо, і на чарівній галявині співають цілу пісеньку про літні розваги. Друга зупинка – МАМА, тут малята із середньої групи розповідають про свою любов до найріднішої людини і співають пісню про ЦЬОМЧИК для мами і тата та про маминих сонечок.

Фото без опису

Наступна зупинка – ЗАГАДКА: тут були і загадки про літо, хмарку, зайчика, рибку, курку, Білосніжку, Вінні Пух. На зупинці ГРА наймолодша група швиденько перетворилася на жучків Сонечко і ховалася до хатинок від дощику, середня збирала різнокольорові кульки у обручі, а старша котила м’ячики по траві, розділившись на дві команди : Пустунчики і Ласунчики, в результаті перемогла дружба. А на завершення всі разом діти проспівали дуже недитячу  пісеньку «Ми хочемо жити у мирі», де є такі слова «Щоб ні сліз було ані болю, щоб не чули нещадних гармат, щоб на нашу не випало долю, ні страждань, ні воєнних утрат».

Закінчилося свято – малюнками на асфальті та солодкими подарунками.

Фото без описуУ когось із доросліших дітей був мовний табір.Фото без опису

Сьогодні у всіх освітніх закладах громади пройшли святкові заходи, дорослі влаштували малятам свято, залишилося привітати малечу і побажати їм щасливого, мирного, цікавого і забезпеченого дитинства, а дорослим дай Боже сил, здоров’я та можливостей це дитинство  захистити і забезпечити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь