ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ!!!

Дата: 15.06.2018 15:27
Кількість переглядів: 449

Фото без опису
У рамках напрацювання Стратегії розвитку Студениківської об’єднаної територіальної громади запрошуємо долучитися до роботи над Стратегією, стати одним із членів Стратегічної групи!


Стратегія розвитку громади - базовий документ, який визначає бачення, основні напрями розвитку та завдання для нашої громади на довготривалу перспективу. Необхідність розробки Стратегії визначена чинним законодавством та є важливою умовою залучення коштів та інвестицій для розвитку громади. Під стратегією розуміють план, зразок, позицію на фоні конкурентів (інших громад), найкращий спосіб використання ресурсів і компетентностей ОТГ, а також здатність швидко виявляти і використовувати нагоди (можливості), які з’являються в оточенні. 
Однією з основних складових процесу створення Стратегії розвитку громади є участь у ньому усіх активних та зацікавлених представників громади.
Загальною метою Стратегії є задоволення якомога кращих умов для мешканців.
Завдання членів Стратегічної групи полягає в активній участі у зустрічах, у розробці рішень, у роботі над окремими частинами документу, а також участі в організації громадських консультацій. До складу Стратегічної групи входять ключові працівники органу місцевого самоврядування, інших комунальних установ та закладів, які відповідають за надання або організацію послуг, окремі директори закладів соціальної сфери (школи, дитсадки, медичні заклади), представники органів соціального захисту, а також особи, які представляють інтереси громади: представники найактивніших громадських організацій, підприємці або представники організацій підприємців, представники об’єднань мешканців, депутати, старости, місцеві лідери. 
Бажаючим долучитись до розробки Стратегії розвитку нашої громади прохання надіслати інформацію про себе (прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, посада, контактний номер телефону) на електронну скриньку: kozeletska.v.p@gmail.com або звертатись за телефоном: 068 586 06 38 – головний спеціаліст з регіонального розвитку Віта Петрівна Козелецька.
Сподіваємось на плідну співпрацю! Разом ми зможемо ВСЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь