ОЛІМПІЙСЬКІ РЕЗЕРВИ ГРОМАДИ

Дата: 15.06.2018 15:40
Кількість переглядів: 447

Фото без опису
Табірна зміна цього річ відзначилася Олімпійським днем у Студениках, куди зїхалися учасники із усіх шкіл громади.
Розпочалося свято із шикування та виступу богині Феміди, бо саме вона відповідала за правосуддя цього теплого червневого дня на олімпійських іграх у Студениках. А продовжили виступ богині дівчатка із грецьким танцем сертакі. Після привітань усі перемістилися на стадіон, де і проходили змагання. 

Фото без опису

Фото без описуОлімпійське майбутнє представляли у двох вікових групах – юніори – 1-2 класи та олімпійці – 3-4 класи. Змагалися команди : «Веселка», «Апельсин» - Соснівське НВО «Комета», «Стріла» - Переяславське НВО, «Чемпіон» і «Козаки» Студениківське НВК.
Перед учасниками стояли непрості завдання, бо змагання відбувалися із стрибків у довжину, спортивної ходьби, стрільби, греблі на байдарках, фігурного катання, велогонок, легкоатлетичного триборства та естафета. Пристрасті вирували не по-дитячому, вболівальники навіть вигадали свої кричалки. А суддями були викладачі фізкультури шкіл. За результатами конкурсів місця розподілилися наступним чином: серед юніорів перше місце у команди «Козаки», друге – у «Веселки», третє – у «Комети»; серед олімпійців перше місце у команди Стріла, друге у «Чемпіонів», третє – у «Апельсина». Перехідний кубок вручено збірній команді с. Студеники, яка набрала 70 балів, друге місце із 68 балами посіла команда с. Переяславське, третє місце у команди села Соснова. Прийнято рішення, що у наступному році змагання відбудуться у с. Соснова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь