СВЯТО МОЛОДОСТІ І КРАСИ

Дата: 25.06.2018 13:35
Кількість переглядів: 560

Фото без опису
Суботній ранок у селі Переяслаське, яке приймало гостей з усієї громади, видався дощовим і прохолодним, але гостинність господарів, пристрасті на спортивних аренах і теплий прийом артистів глядачами компенсував холодний день із надлишком.

 

Усі спортивні місця були заповнені командами, справжній спортивний азарт заставляв викладатися на повну і, треба сказати, подарував задоволення і учасникам, і глядачам. Пристрасті розігрались не на жарт: і під час гри у теніс чи волейбол, і на змаганнях з перетягування канату, і на боротьбі армреслінг, і навіть на шашках, - словом усе, як на справжніх спортивних змаганнях, навіть із п’єдесталом пошани, який виготовив Ігор Луценко.

Фото без опису
Отож переможених не було, бо всі виграли особливе відчуття єдності, змагальності, але переможці, все –таки були. 
Непідкупні судді присудили третє місце у змаганнях з волейболу команді с. Переяславське, друге – с. Студеники, а перше – Сомкова Долина, найсильнішими у перетягуванні канату виявилися спортсмени села Переяславське, друге місце у Студеників, третє – у с. Соснова.
На третю сходинку п’єдесталу пошани піднялись тенісисти Жуков Юрій, Потапенко Анастасія, друге - Підручний Владислав, Левчук Анна, перше – Коноваленко В’ячеслав, Круглик Тетяна . 
Армреслінг 80+– Назаренко Максим – 3 місце, Кириченко Антон -2 , Сухомлин Едуард – 1 місце.
Армреслінг 70+ - Остапенко Олександр - 3, Столярчук Тарас - 2, Кириченко Антон – 1
Армреслінг до 70 кілограмів: Андрієвський Олександр – 3 місце, Гресько Юрій - 2, Корнієнко Вадим перше місце, серед жінок – Денисенко Тетяна – 3 місце, Остапенко Світлана – 2 місце, Чорнобай Ірина – 1 місце.
Місця у шашка розподілилися так – Хомич Олександр – 2 місце, Грищенко Олександр – 1 місце, абсолютна переможниця серед жінок – Дейнега Ніна.
Відзначені переможці обласних змагань – Ковалівська Любов, Ярошокк Валентина, Шеремета Іван, Кравченко Тетяна, дошкільнята. 
Відзначені з нагоди свята жителі: Плугатар Ірина Іванівну, Литус Ольга Михайлівна, Корнієнко Вадим Миколайович, Шатило Ірина, Савенко Вікторія, Довголап Сергій, Усик Ольга, Антонов Сергій, Василевич Юлія, Боліла Мирослава, Кравченко Ігор, родини: Кольга, Луценко, Трохименко, Лой, Бордунові, Остапенко, Роговських…
Після спортивних баталій усіх запросили на гостину наші артисти, відкрив концерт освідченням у любові Україні Максим Красота, дивовижний голос і блискуче виконання викликало шквал оплесків від глядачів. Громада вшанувала хвилиною мовчання усіх борців за свободу України, а дует у складі Олександра Шарабуркіна та Ірини Остапенко проникливим виконанням пісні «Плакала калина», викликав непрошену сльозу у присутніх. 

Фото без опису
Юна виконавиця Саша Матвійчук, наша майбутня зірка, ділилася красою пісні та голосу із глядачами. А коли на сцену вийшли маленькі україночки Боброва Ліза та Сухомлин Поля із однойменною піснею, зал просто кричав: «Браво!». У вир танцю запросили присутніх учасники хореографічного колективу «Барвінок» і тут уже глядачам прийшлося потрудитися аплодуючи їх танцю «Підківки». 

Фото без опису
Вітаючи громаду зі святом голова ОТГ Марія Олександрівна Лях та староста громади с. Переяславське Михайло Романович Ємельяненко говорили про роль молоді у громаді, їх високу громадянську позицію, бо саме від молоді залежить майбутнє, а молодь громади активна, дієва і здатна на великі зміни. Побажання удачі, здоров’я, захисту від держави і подальшого розвитку. 
Справжній фурор викликав виступ спецпідрозділу служби безпеки Групи компаній «Нива Переяславщини» , в якому працює двократний чемпіон Європи, чемпіон світу, багаторазовий чемпіон України Олексій Олександрович Радченко. 
Віртуозне володіння своїм тілом, демонстрація технік захисту від нападника з ножем, зброєю, полонило усіх глядачів, особливо хлопчиків, які дивились виступ із захватом.

Фото без опису
Від захисників естафета перейшла до ансамблю «Переяславка» і вони задали такого жару, що куди там «Лісапетному батальйону»: жарти. веселощі і блискуче виконання порадували глядачів, і навіть вимкнення світла у цьому не завадило. Наталія Фальоса розчулила пісенною розповіддю про дорослого сина, а дует Ірини Остапенко та Наталії Чміль розповів про любов до пісні.
Наступними на сцену вийшли Віра Житник та Наталія Ушко із дуету «Нерозлучні», які співали, звичайно, про любов.
Життєстведне: «Козацькому роду- нема переводу» від настоятеля церкви с. Переяславське о. Михаїла вселило віру у чудове майбутнє. Були також вітання від гостей із Березані та м. Переяслав – Хмельницький, с. Велика Каратуль.Фото без опису
Привітати присутніх зі святом молоді приїхали учасники ансамблю «Долинянка» с. Сомкова Долина., керівник Галина Вікторівна Старікова, своїми піснями вони провели нас «стежкамидалеко від дому», піснею «Мамин рушник» закликав вірити у отчий край наш юний тенор Ілля Головко, якого глядачі просто «скупали у оваціях», цілий світ своєю піснею намалювала Василевич Юлія с. Соснова. 

Фото без опису
Художній колектив із с. Козлів «Осіннє золото» керівник Леонід Мартинов вітали піснею «Чебреці» та піснями про кохання, які навіть виконували на «біс». Дивовижно багато талантами наша громада!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь