ОСКАРОНОСНІ І НЕПОВТОРНІ!

Дата: 02.07.2018 11:26
Кількість переглядів: 409

Фото без опису
Випускників дев’ятого класу школи с. Переяславське просто не впізнати, бо у них особливий день – випускний, а 11 випускників стали цього дня зірками і володарями «Оскара», бо саме так організатори свята назвали свідоцтво про базову середню освіту.


Привітати випускників прийшли численні гості, батьки, друзі, улюблені вчителі, а голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях та староста села Михайло Романович Ємельяненко побажали блискучих успіхів, продовження навчання, вдосконалення і розвитку, гарних перспектив у житті і не забувати школу та громаду, які відкрили дорогу у широкі світи. Із Благословенням у дорогу виступив Отець Михаїл, а символічні серця випускники по часточці віддавали дитинству, безтурботним шкільним дням, друзям, батькам, вчителям, школі, майбутньому, всім, хто вчив завойовувати і підкорювати світ. 
Першокласники теж не лишилися осторонь і розповіли цілу казку про подорож у дитинство, а перша вчителька запалила свічку надії, слова щирих побажань звучали від класного керівника, щедро пшеницею, запашним короваєм та чарівним горщиком достатку вітали випускників батьки, а вони отримали обжинкові вінки із зелених колосків.

Фото без опису
Словами клятви випускники освідчувались у любові до свого краю, родини, школи, а проводжали їх в дорогу рушниками, які тримали над ними батьки.

Фото без опису
Нехай життя відкриває перед ними нові горизонти досягнень, науки, навчання, росту і процвітання, бо вони насправді особливі: перший випуск школи у громаді і останні, хто випускається зі старого приміщення школи. Наступний випуск уже піде у світи іх реконструйованого приміщення.
Удачі вам, дорогі наші діти!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь