ОСТАННІЙ АКОРД ДИТИНСТВА І ПЕРША ВИСОКА НОТА ЮНОСТІ

Дата: 02.07.2018 11:56
Кількість переглядів: 546

Фото без описуДивовижне, щемке свято – випускний вечір позначений ще однією особливістю – це перший випуск 11 –го класу нашої Студениківської громади. 

Фото без опису
Як сказала голова ОТГ, Марія Олександрівна Лях: «Це перший рік, коли я не вручаю атестати, а виступаю у ролі керівника громади, і мене переповнює гордість за цих дітей, за наше майбутнє, Ми маємо сьогодні трьох медалістів, а дуже часто навіть у великих міських школах такого немає, це свідчення великого потенціалу наших дітей і грандіозної роботи, проведеної вчителями та батьками. Дітям – щасливої дороги у житті, ми вас дуже любимо». 

Фото без описуФото без описуФото без опису
Зал Будинку культури вщент заповнений людьми, дівчатка-випускниці у вечірніх сукнях, із зачісками, ніби зійшли із обкладинок глянцевих журналів, хлопці, як супермени, схвильовані вчителі, яким у подарунок від випускників і скатерть- самобранка, і скриня бажань і навіть золота рибка, і море квітів. Вітання від батьків, хліб-сіль, пісні і материнські сльози радості, бо вчора ще такі маленькі наші діти, ніби за один день раптом подорослішали, помужніли і готові вжне до самостійної дороги у житті. А як вони співали, показували сценки із життя, декламували вірші! Розчулені батьки і вчителі витирали сльози і бажали діточкам добра. Навіть малеча із заздрістю поглядала на красунь дівчат і хлопців і дивувалася: де такі красиві взялися, невже наші?

Фото без описуФото без опису
А для випускників із врученням атестатів зрілості, наступає і пора зрілості: їм страшно, якось боязко, але у них завжди буде мамина ласкава усмішка, татове суворе: «Все буде добре!», бабусині торби із пиріжками на дорогу, підтримка громади і БОЖЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Щиро бажаємо, щоб дорога їх була широкою і світлою, новини – тільки приємними, здобутки – вагомими, мрії – здійсненними, друзі – вірними, кохання – вічним, а вогник батьківської хати завжди світив у дорозі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь