ХАЙ СВЯТИТЬСЯ ІМ’Я ТВОЄ ВІЧНО, УКРАЇНО –КОЛИСКО МОЯ

Дата: 27.08.2018 11:58
Кількість переглядів: 462

Фото без опису
Молода держава робить тільки свої перші кроки до справжньої політичної та економічної незалежності. Цей шлях не може бути ані легким, ані швидким, а ще він дуже залежний від нашої особистої участі у процесах державотворення. Ми вчимося, ростем, дорослішаєм і мужнієм разом із державою. Прийде час і держава дихне на повні груди, здійметься на власні крила і стане справжнім оберегом для своїх громадян.

Фото без опису
Вклоняємося низько нашим захисникам і оборонцям. Нехай над нами завжди буде безхмарне чисте небо. Нехай день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, громади, області та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!

Фото без опису
Ми натхненно зустріли свято Незалежності, тому дякую усім організаторам, артистам, учасникам дійства, жителям громади, які до нього долучилися!

Фото без опису
Від щирого серця й від усієї душі зичу землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної України, заможних жителів, процвітаючих громад. 
З Днем народження, Україно!
Зі щирою до вас повагою голова Студениківської ОТГ Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь