ТРАСА Т 10-32

Дата: 30.08.2018 12:58
Кількість переглядів: 698

Фото без опису
У Постанові Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку автомобільних доріг загального користування державного значення» від 16 вересня 2015 №712 траса Т 10-32 Переяслав-Хмельницький належить до територіальних доріг.

Фото без опису

ЇЇ протяжність 19, 4 кілометри, але всі, хто нею користувався, знають, що їхати нею до Переяслава хвилин 40, бо асфальту більше нема, ніж є. Але довгожданий ремонт таки розпочався ще минулого тижня - ремонтники йшли від Переяслава до Великої Каратулі, за словами керівника робіт Олега Михайловича Столяренка, представника Агрошляхбуду, деякі ділянки дороги пропустили, бо асфальтне покриття там значно пошкоджене і потребує цілковитої заміни, там фрезеруватимуть великою фрезою і ті ділянки будуть повністю асфальтовані. Схема роботи наступна: відразу вирізаються ями фрезою, потім видуваються, зачищаються і поливаються емульсією. Бочка під тиском нагріває бітум до певної температури, його набирають у крокус( для нас, неспеціалістів, він схожий на чайник), він наповнюється емульсією – це бітум із невеличкою кількістю води, яка випаровується, застигає і скріплює наповнення вибоїни. Так, одна за іншою ями на дорозі латаються. 

Фото без опису
Про тривалість ремонтних робіт Олег Михайлович сказати не міг, бо все залежить від погодних умов та справності техніки, хоча фінансування є. 
Вулиця Якушева у Студениках, може зітхнути із полегшенням, частину дороги буде відремонтовано найближчим часом, і дай Бог, щоб погода та ремонтники не підвели.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь