І ЗНОВ ЗАЛИВИСТО ЗВУЧИТЬ ШКІЛЬНИЙ ДЗВІНОК

Дата: 04.09.2018 15:25
Кількість переглядів: 423

Фото без описуЯк один день промайнуло літо і перші вересневі дні покликали дітвору до школи. Воістину всенародне свято зібрало на шкільному подвір’ї усю громаду. І у такий день до шкільних дворів ідуть ошатно вдягнені школярі, урочисто напружені першокласники, стурбовані батьки і горді за внуків дідусі та бабусі.

Фото без опису
Голова громади Марія Олександрівна Лях устигла побувати у всіх школах громади. У Сосновій разом із в.о. старости Василем Микитовичем Очкуром привітала сімох першокласників, свої подарунки їм також вручили представниками ПП «Соснова», Після традиційного урочистого дзвоника разом із батьками, вчителями та учнями гості взяли участь у квесті, оглянули кожен клас та навчальний кабінет. Директор школи цікавився питаннями роботи хореографічного гуртка, тренажерного залу, а вчителі просили оснащення навчальних кабінетів. 

Фото без опису
У школі села Студеники, де вона за 26 років роботи вивчила кожен закуток, Марія Олександрівна поспілкувалася із вчителями, кухарями, вислухала проблеми, пообіцяла вирішення. Кухарям бракує посуду, кружок та глибоких тарілок, учителі просили унаочнення та стенди, а першокласники та їх наставники хизувалися новими меблями, смарт- дошками, документ – камерами, які для них закупили за кошти субвенції та громади. На відміну від ситуації у інших районах громада зустріла своїх першокласників у всеозброєнні. Наступна поїздка до села Переяславське тільки підтвердила це.
Фото без опису
Хоча цей рік і стане для школярів та колективу екстремальним, бо доводиться навчатись у непростих умовах та ще й у дві зміни, але вони готові терпіти незручності заради нової школи.
На будівництві цього дня чомусь тиша, хочемо нагадати, що основне фінансування забезпечує Київська обласна державна адміністрація, а Марія Олександрівна відразу поцікавилася чому відсутні будівельники, а причина зрозуміла – усі виряджають власних діточок до школи. Будемо надалі відслідковувати хід будівництва та інформувати вас.

Фото без опису
Отож, новий навчальний рік отримав офіційний старт і до фінішу ще цілих дев’ять місяців. Нехай вони будуть наповнені довгоочікуваними зустрічами із новими знаннями, веселим дзвінким сміхом, щоб терпіння і бажання працювати вистачило всім: вчителям, батькам, школярам, а у громаді нехай не бракує грошей для підтримки учительських ініціатив. З новим навчальним роком, громадо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь