ЯК У ГРОМАДІ ЮВІЛЕЙ ВІДЗНАЧАЛИ

Дата: 24.09.2018 09:22
Кількість переглядів: 489


День народження завжди надзвичайне свято, а коли його одночасно відзначає півтори тисячі осіб, а коли вам 120 років!Скажете, що такого не буває, а от і буває, якщо ювілей відзначає ціле село Переяславське.


На святкових заходах усі - від старого до малого, запрошені, гості, велика родина села, а до уваги присутніх ціла статистично довідка про село і, звичайно вітання. «Привітальна» композиція від хореографічного ансамблю «Барвінок» під керівництвом Олександра Козачка, пісні від Саші Матвійчук, Іванки Шевчук, пісня-пам'ять у виконанні В’ячеслава Галенка та Олександра Шарабуркіна, пісенні вітання від Поліни Сухомлин та Лізи Бобрової, ансамблю «Переяславка», Оксани Ліщук, Катерини Клец та Антоніни Бондаренко, Ірини Остапенко, Наталії Чміль, які зірвали шалені оплески глядачів. 


До дня свята вітали жителів у номінаціях: новонароджені, іменинник дня, найстарші люди села, ветерани праці, молоде подружжя, срібні та золоті ювіляри, юний книголюб, найактивніший організатор спортивних заходів, квітуче подвір’я, пасічник. Номінанти отримали подарунки, а жителі села – задоволення, що поруч із ними живуть такі люди. 
Ну і яке свято без гостей, тож у день іменин звучали привітання від господаря села, - Михайла Романовича Ємельяненка, в.о. старост Василя Микитовича Очкура, Григорія Миколайовича Кобялка, настоятеля церкви о. Михаїла, голови Студениківської ОТГ Марії Олександрівни Лях, директора ПрАТ «Переяславський ЕКХП» Олександра Васильовича Ярощука, помічника народного депутата Сергія Міщенка Тетяни Іванівни Дейнеги.
А ще були численні ігрові зони для діток: бульбашкове шоу, розваги від організаторів свята, кульки та фотозона від «Ниви Переяславщини». А по закінченню концерту на всіх присутніх чекало частування - польова каша, смажене поросятко та шашлики від Групи компаній «Нива Переяславщини».

Ще одним особливим подарунком від «Ниви» був конкурс караоке-забави від народного артиста України Мар’яна Гаденка, виступ короля гумору, народного артиста України Анатолія Демчука, народного артиста України Олександра Гурця, та заслуженої артистки України Лілії Остапенко (Лілеї), редактора програми «Долі. Надвечір’я» Оксани Дроботенко. У серйозному змаганні 1000 гривень від Мар’яна Гаденка отримала Світлана Іванівна Білозуб, а десять найкращих виконавців народних пісень - призи від компанії «Нива Переяславщини». 


Підводячи підсумки свята Марія Олександрівна Лях сказала: «Дай , Боже, щоб через тридцять років ми зібралися всією родиною святкувати 150-літній ювілей і так само запально танцювали та співали, як сьогодні». 
З Днем народження, рідне село, нехай усім жителям буде хороше жити, спасибі артистам, гостям, спонсорам, організаторам свята, працівникам культури та колективам за чудовий концерт, захоплюючі розваги та смачне частування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь