ОСВІТА

Дата: 08.10.2018 08:12
Кількість переглядів: 672

ПОДВІЙНА ВЕСЕЛКА НАД УЧИТЕЛЬСТВОМ
Коли у парках і скверах на всю гуляє чарівниця-осінь, відзначають своє професійне свято вчителі. Студениківська ОТГ вітала своїх освітян у селі Соснова. 

Фото без опису
У залі було сонячно від усмішок, кольорово від святкових приготувань та веселково від чудового настрою. 
Найдорожчі і найцінніші вітання прозвучали від вихованців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Подяками, грамотами, цінними призами відзначили працю освітян голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, старости населених пунктів, депутати громади, начальник відділу освіти , охорони здоров’я , молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення Людмила Олександрівна Шевченко, керівник ПП «Соснова» Юрій Іванович Павлушко, голова ради профспілки працівників освіти і науки Переяслав-Хмельницького району Надія Григорівна Каменська. Привітали всіх вчителів: від тих, хто пов’язав своє життя зі школою тільки у цьому році до тих, хто має п’ятдесятирічний шкільний стаж. Молоді вчителі у своїй символічній клятві обіцяли бути прикладом для вихованців, досвідчені, розчулено дякували. Подяку Міністерства науки та освіти України отримала вчитель Переяслівського НВО Олена Володимирівна Барабаш.

Фото без описуФото без опису
Особлива атмосфера свята підтримувалася пісенними вітаннями артистів: заслуженої артистки естрадного мистецтва України Наталії Маркевич, самодіяльного народного ансамблю «Помокляночка», керівник Наталія Ходан, вчителя музики, фізкультури, звукооператора Віталія Пащенка.

Фото без опису
Справжню бурю емоцій викликали виступи колег. Колектив дошкільного закладу «Малятко» подарував поетичну хвилинку та переспівав «Лісапетний батальйон» і переконав присутніх, в тому, що вони просто королеви та подарував солодкі подарунки присутнім. Педколектив опорного навчального закладу с. Студеники виконав справжній танцювальний флешмоб, розповів бувальщину із життя про вчительських дітей та висипав на колег не тільки феєрверк емоцій, але і відро блискіток. Працівники дошкільного закладу Переяслівського НВО показали цілу виставу «Кумасеньки» та виконали пісню на новий лад, у якій навіть заспівував директор. 

Фото без описуФото без опису
«Професія вчителя - це найтонше, найщасливіше покликання, громада завжди створюватиме гарні умови для вчителя та дитини», - такий підсумок свята від голови ОТГ Марії Олександрівни Лях. 
А вже коли відшуміло свято і Юрій Іванович Павлушко запросив усіх присутніх до частування, пішов осінній дощик і на небі засяяла подвійна веселка, так природа вітала 125 працівників освіти громади, нашу гордість і майбутнє із професійним святом. 
Нехай завжди над вашою долею, дорогі колеги, всіма барвами грає веселка!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь