ІНІЦІАТИВА

Дата: 07.11.2018 10:22
Кількість переглядів: 413

НЕХАЙ І НА ПУСТИРІ РОСТУТЬ ДЕРЕВА
Це сорокаметрове дерево має надзвичайно цінну деревину, світло – зелене влітку, на осінь воно стає золотисто-жовтим, а майже чорний стовбур додає дереву казковості та елегантності. Це – чорний горіх.
Інше дерево – червоний дуб, родом із Північної Америки чи Канади. Цей двадцятип’ятиметровий велетень вражає силою і могутністю. 

Фото без опису
Дуб білий – дерево із містичним призначенням, яким, за переказами, можна навіть здолати вампіра, а ще це чудова деревина для бочок під вино та віскі. Та найголовніша особливість цих дерев – це невибагливість до ґрунту, бо ростуть ці красені навіть на бідних кислих ґрунтах. Саме цю їх особливість вирішили використати працівники Студениківської ОТГ для посадки їх на пустирі за Студениками. 

Фото без опису
Місце сільського несанкціонованого сміттєзвалища відоме всім. На жаль, слава його вельми сумнівна, тому працівники сільради та підрозділу МНС громади, після завершення робіт із впорядкування звалища, вирішили засадити цю територію дубом та чорним горіхом. Хоча робота непроста і тривала, усі садівники були щасливі та задоволені, бо це так здорово, коли на пустирі після тебе не купи сміття, а красиві дерева.

Фото без опису
Дарма, що після останнього благоустрою території минуло тільки кілька днів, знайшлися вже «добрі» люди, які навезли цілу машину сміття на щойно підготовлену під висадку дерев площу. Якщо у когось із вас виникне така ж спокуса, не піддавайтесь, бо на пустирі уже посаджені дерева, дайте їм вирости і прикрити наші гріхи. 

Фото без опису
На цій планеті належить жити нашим дітям і онукам, тому маємо подбати про неї, і невідкладно, бо завтра може бути пізно. Якщо засипати землю товстим шаром сміття та людської байдужості, то навіть такі сильні дерева як горіх і дуб не зможуть через неї пробитися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь