СТАДІОН ДЛЯ ГРОМАДИ

Дата: 12.11.2018 13:24
Кількість переглядів: 431

Мрія багатьох поколінь футболістів про пристойне футбольне поле почала реалізовуватись у селі Переяславське. Для цього колишню арену футбольних баталій розвернуть на 90 градусів, вирівняють, поставлять футбольні ворота, огородять, зроблять бігову доріжку, трибуни, роздягалки, тренажери для занять на відкритому повітрі. Але це у перспективі. На цей рік заплановано і навіть реалізовано декілька видів робіт. Активна молодь села допомогла у очищенні земельної ділянки від порослі, а потім уже підрядна організація «Агрошляхбуд» розпочала земельні роботи.


«Наша мрія побачити молодь на стадіоні, а не в кафе чи за комп’ютерними іграми. Ми хочемо бачити дітей громади здоровими і захопленими спортом», - так про виховання молоді каже голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях. «А ще сподіваємось, що невдовзі матимемо і футбольну команду громади», - додає староста села Переяслаське Михайло Романович Ємельяненко. 


Ускладнює роботи відразу кілька факторів: по-перше, перепад між протилежними сторонами поля майже у один метр тридцять чотири сантиметри; по-друге, газова труба, яка проходить якраз посередині поля. Усі ці фактори враховані і роботи розпочато. Робітники підрядної організації працюють із натхненням, бо це приємно робити щось для здоров’я людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь