СТРАТЕГІЯ ГРОМАДИ

Дата: 19.11.2018 09:22
Кількість переглядів: 573

ПРИСЛУХАЄМОСЬ ДО ДІТЕЙ

 У рамках напрацювання Стратегії громади проводився конкурс дитячого малюнку на тему «Студениківська громада через десять років», який захопив дітей і вразив дорослих.

Фото без опису

Діти мріють жити у громаді, де панує гармонія, де кожен поважає думку іншого і дослухається до неї. Вони мріють про розваги і можливість займатися спортом. Дівчатка хотіли б мати кінотеатр, а хлопчики – зал для занять міні-футболом та стадіон. Практично на всіх малюнках сміється сонечко і це здорово, бо означає, що діти щасливі. Вулиці чисті і по них біжать автобуси, але на багатьох малюнках немає людей. Чому так, можна  тільки здогадуватись.

Фото без опису

Хтось намалював віночок, де стрічки, як села громади, а хтось школу, повну комп’ютерів. Хтось хотів би відвідувати курси англійської, а дехто навіть зобразити сміттєпереробний завод та баки для роздільного сортування сміття. Багато хто хотів би мати у громаді басейн і майже у кожному малюнку – фонтан. А ще є дуже дорослі бажання, наприклад, про роботу телефону довіри, де на твоє запитання відповідатиме мудрий і досвідчений психолог. А загалом, це звичайні і навіть не дуже нереальні бажання, які дорослі члени громади можуть втілити, варто тільки трішки зібратися із думками, зусиллями, грошима і прислухатися до дітей.

Фото без опису

«Дитячі бажання повинні здійснюватися, бо ми для цього об’єднувались у громаду, щоб було добре жити нашим дітям. Значить будемо працювати для цього. Обговоримо із депутатами і почнемо їх втілювати», - каже Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ.

 Усі дитячі малюнки будуть використані при документальному оформленні  Стратегії громади, а п’ять обраних – у логотипі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь