СТРАТЕГІЯ ГРОМАДИ

Дата: 19.11.2018 09:22
Кількість переглядів: 544

ПРИСЛУХАЄМОСЬ ДО ДІТЕЙ

 У рамках напрацювання Стратегії громади проводився конкурс дитячого малюнку на тему «Студениківська громада через десять років», який захопив дітей і вразив дорослих.

Діти мріють жити у громаді, де панує гармонія, де кожен поважає думку іншого і дослухається до неї. Вони мріють про розваги і можливість займатися спортом. Дівчатка хотіли б мати кінотеатр, а хлопчики – зал для занять міні-футболом та стадіон. Практично на всіх малюнках сміється сонечко і це здорово, бо означає, що діти щасливі. Вулиці чисті і по них біжать автобуси, але на багатьох малюнках немає людей. Чому так, можна  тільки здогадуватись.

Хтось намалював віночок, де стрічки, як села громади, а хтось школу, повну комп’ютерів. Хтось хотів би відвідувати курси англійської, а дехто навіть зобразити сміттєпереробний завод та баки для роздільного сортування сміття. Багато хто хотів би мати у громаді басейн і майже у кожному малюнку – фонтан. А ще є дуже дорослі бажання, наприклад, про роботу телефону довіри, де на твоє запитання відповідатиме мудрий і досвідчений психолог. А загалом, це звичайні і навіть не дуже нереальні бажання, які дорослі члени громади можуть втілити, варто тільки трішки зібратися із думками, зусиллями, грошима і прислухатися до дітей.

«Дитячі бажання повинні здійснюватися, бо ми для цього об’єднувались у громаду, щоб було добре жити нашим дітям. Значить будемо працювати для цього. Обговоримо із депутатами і почнемо їх втілювати», - каже Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ.

 Усі дитячі малюнки будуть використані при документальному оформленні  Стратегії громади, а п’ять обраних – у логотипі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь