Інфраструктура

Дата: 28.11.2018 10:48
Кількість переглядів: 392

ДВА НАЙАКТУАЛЬНІШІ ОБ’ЄКТИ ГРОМАДИ
Ще до першого снігу побували на двох основних будівельних об’єктах громади: стадіон та будівництво школи у селі Переяславське, отож, інформуємо читачів про стан робіт. 

Фото без описуФото без опису
Земельні роботи на полі майбутнього стадіону у розпалі, правда, прийшлося внести корективи у попередні плани. Прокладені газові мережі не дозволили, як було заплановано, розмістити поле вздовж дороги, прийшлося змістити його вглиб до городів жителів. П’ять днів вивозили викорчуване, а потім поле поділили розміткою на квадрати, для того, щоб вирівняти. Перепади між різними квадратами поля такі значні, що навіть мало віриться, що тут могли проходити футбольні матчі. Для вирівнювання з одного боку поле буде заглиблено на 1 метр тридцять сантиметрів, а ближче до дороги зійде на 30 сантиметрів. Загалом потрібно завезти ще тисячу кубометрів землі. Площа майбутнього поля 100 на 90 метрів. Розпочали вирівнювати зараз дальній кут стадіону, спочатку пройде грубе вирівнювання, потім грейдером вирівняють начисто. Невеликий морозець чи сніжок роботам не заважає.

Фото без описуФото без опису
На будівництві школи тим часом обладнали мощення, вставили вікна, роблять відкоси, ставлять крокви для перекриття даху. Практично готові внутрішні перестінки, Як тільки зроблять перекриття та обіб’ють їх плівкою ще одна супідрядна організація поставить обігрівачі на солярці і розпочне роботи із штукатурки всередині приміщення, щоб прискорити процес. Штукатурка і стяжка займе тривалий час, а вкриють школу метало профілем, таким же, як на даху першої черги. Зараз на будівництві працює чотирнадцять осіб.
І голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях і староста села Михайло Романович Ємельяненко постійно відслідковують хід будівництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь