РАДІСТЬ, ЯКА ЖИВЕ У ЦИРКУ

Дата: 24.12.2018 15:38
Кількість переглядів: 464


Цирк- це те, що завжди пов’язує нас із дитинством. Найкращі спогади, найприємніші емоції, наймиліші враження завжди ведуть нас до того часу, коли ми із батьками сиділи, тримаючись за руку, і дивувалися людським можливостям, відвазі, майстерності. Нині ці емоції відчувають і переживають уже наші діти.

Фото без опису
Сорок шість діток із Студениківської громади стали учасниками дивовижного циркового дійства у Національному цирку України. Масштабне шоу, європейського розмаху, поєднання світла, музики, грайливих фонтанів та найкращі циркові номери. Яскрава розповідь про пригоди ялинки та доброї Феї, яка випадково розбила глечик із живильною водою і всі краплинки та струмочки розлетілися навколо новорічного манежу. Аби зібрати всі краплинки живої води, щоб їх не заморозив злий чаклун всі артисти, чотирилапі друзі вирушають на допомогу маленькій Феї. 
Головна циркова ялинка країни, новорічно- різдвяна казка «Краплі живої води» не залишила байдужими жодного відвідувача.

Фото без опису
Відповідно до кількості школярів у освітніх закладах на виставу було запрошено двадцять діточок із Студеників, 15 із села Переяславське та 11 із села Соснова у супроводі педагогів із кожної школи. Поїздка організована Студениківською ОТГ для дітей пільгових категорій та учасників олімпіад і конкурсів різного рівня.
Враження дітей передати словами неможливо: уже із самого ранку настрій піднесений та урочистий, а вистава феєрична і неповторна із грою світла, акробатами, жонглерами, клоунами і дивовижними перетвореннями. Тому фото були всюди: біля автобуса, у глядацькій залі, шкода, що у МакДональдсі сфотографуватись забули, бо там було не до того. 

Фото без опису
Новорічно – різдвяні свята взагалі будуть багаті розвагами та поїздками 23 грудня двадцять наших діточок поїдуть нам новорічну виставу «Аліса у країні чудес», яку організовує Київська обласна державна адміністрація для дітей учасників АТО, багатодітних родини, дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування. 
Ще будуть новорічні свята у школах, подарунки від шефів, вогні ялинок та вітання від друзів. Новорічний марафон запущено і у будинки заходить радість свята…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь