ОСТАННЯ (?) СЕСІЯ ЦЬОГО РОКУ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 24.12.2018 15:43
Кількість переглядів: 439

Не дивуйтесь такій назві, бо сесія із ухвалення бюджету мала бути останнім зібранням депутатів цьогоріч, але гарна нагода не дозволила цьому статися.
Того ж дня - 20 грудня Київська обласна рада на своїй сесії виділила субвенцію із обласного бюджету на оснащення кімнат інклюзивно - ресурсного центру у сумі 25 тисяч, яку депутати підтримали у бюджет сільської ради на 2018 поточний рік і внесли для цього відповідні зміни. Ці кошти автоматично переходять на наступний рік. Таким був розгляд першого питання.


Друге питання стосувалося розгляду та затвердження нової редакції бюджету Студениківської сільської ради на 2019 рік у зв’язку із надходженням освітньої субвенції на фінансування потреби у заробітній платі працівників інклюзивно- ресурсного центру у сумі більше 1, 2 мільйони гривень. Депутати підтримали внесення змін до бюджету. Так як бюджет схвалений сесією, але у дію ще не вступив, депутати затвердили його у новій редакції. 
Голова ОТГ висловила вдячність бюджетній комісії Київської обласної ради та всім депутатам за співпрацю із нашою громадою. 


Депутат Володимир Володимирович Саєнок виразив думку, що суперечки, сумніви і навіть неприйняття думки про інклюзивно - ресурсний центр, - були даремними, і треба більше довіряти голові ОТГ, бо вона значно краще поінформована. 


Тепер субвенція, яка вивільнилася, буде використана на розвиток та утримання закладів освіти, а інклюзія фінансуватиметься областю напряму.
«Завдяки економії ми в цьому році змогли дати премію вчителям, завдяки роботі інклюзивно – ресурсного центру ми зможемо допомогти багатьом дітям громади», - сказала Марія Олександрівна.
Насамкінець Марія Олександрівна привітала депутатів із новорічно-різдвяними родинними святами: «Ми не всесильні, але найбільша наша сила у родині. Тільки тоді, коли все добре у родинах, буде все добре у громаді».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь