ДНІ, КОЛИ ОЖИВАЄ КАЗКА

Дата: 29.12.2018 15:26
Кількість переглядів: 567


Останні передноворічні дні завжди сповнені очікування світа, особливого настрою, налаштованості на пригоди. І у кожній школі громади вони були яскраві насичені неповторні. 
У когось, як у Соснівській школі був «Казковий Новий рік», «Новорічні пригоди Баффі та її друзів», новорічні вечорниці, у Студениках усіх полонив новорічний квест та канавал, а у освітньому закладі села Переяславське відбувся новорічний карнавал, концертна програма та були запрошені аніматори.
Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Не обминув радісний, святковий настрій і Будинок культури села Переяславське, куди нас запросили на гостину. Казкова і піднесена атмосфера панувала вже на ганку закладу, так що навіть песик намагався туди потрапити, але його рік вже минає, а поросятка перед дверима не було.

Фото без опису
Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожної секунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна новорічна казка з Дідусем Морозом,
У фойє, у залі, у кожному куточку чепурилися принцеси, поправляли корони казкові принци, заряджали пістолети поліцейські, а на сторожі спокою стояли Зорро та відважні мушкетери, не бракувало піратів, лисичок, зайців, ельфів, але всі досить мирно уживалися один із одним на цьому святковому дійстві. Учні початкових класів показали цілий танцювальний флешмоб і все було злагоджено і дуже весело; читали вірші, співали пісні і водили хороводи, а на додачу до всього до малят завітали ще і Тигрик, Намистинка, Дід Мороз, Снігуронька, а про казкову красуню-ялинку навіть годі що казати. 

Фото без опису
Учні молодших класів вразили присутніх виставою із глибоким змістом, із боротьбою добра і зла, старші запросили на костюмований бал, але все, як це буває напередодні Нового року, закінчилося подарунками, які від шефів - Групи компаній «Нива Переяславщини» вручили дітворі Дідусь Мороз та Снігуронька.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Відзвучали хороводи і у всіх наших діточок розпочалися канікули, тож хочемо їм побажати, аби ці дні були сповнені чудових вражень, захопливих поїздок, гарного змістовного відпочинку.
Із прийдешніми святами, дорогі діти! Гарних вам канікул!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь