РІЧНИЙ ЗВІТ ОТГ. КОЗЛІВ

Дата: 28.01.2019 11:58
Кількість переглядів: 409

МАРІЯ ЛЯХ: «НАЙВАЖЧИЙ РІК СВОГО СТАНОВЛЕННЯ МИ ВЖЕ ПЕРЕЖИЛИ»

Фото без опису
У селі Козлів відбувся звіт керівництва громади перед жителями. У ході звіту виступив в. о. старости Григорій Миколайович Кобялко, депутат від громади Лариса Василівна Сєдіна, сільський голова Марія Олександрівна Лях, директор Групи компаній «Нива Переяславщини» Віталій Шакель. Концертну програму жителям запропонували учасники самодіяльного вокального ансамблю «Долинянка» села Сомкова Долина, керівник Галина Старікова, директор Будинку культури Олена Іванівна Боліла. У звіті Григорій Миколайович відзначив наступні заходи: Благоустрій території, роботу двох працівників, придбання інвентарю на суму 85, 6 тис. грн.; поновлення дитячого ігрового майданчика – 15, 6 тис. грн.; ремонт вуличного освітлення - 99, 4 тис. грн.; ремонт доріг – 695, 7 тис. грн.; встановлення зупинок громадського транспорту – 46, 5 тис. грн.; придбання музичної апаратури для клубу – 49, 9 тис. грн.; придбання ялинкових прикрас на суму 12, 8 тис. грн. також обладнали кладовище бетонним майданчиком, в майбутньому заплановано збудувати там павільйон. Серед напрямків роботи у поточному році – це будівництво доріг із твердим покриттям Шляхова та Молодіжна. Також поточний ремонт ФАПу, придбання медичного обладнання на що заплановано 200 тис. грн. Планується поточний ремонт клубу та бібліотеки, придбання сценічних костюмів для народного колективу “ Осіннє золото ”, придбання новорічних костюмів, поповнення бібліотечного фонду; поточний ремонт вулиць: вул. Польова, вул. Загребля; облаштування вуличного освітлення по вул. Гайова, Польова та Шляхова; поточний ремонт адмінприміщення, заміна вхідних дверей; встановлення камер відеоспостереження. Свої пропозиції щодо висипки вулиць також додали жителі села, пропонували облаштувати місця для купання, облагородити приміщення пошти, Проблемним є приміщення колишньої школи, але воно не у власності громади. 

Фото без опису

У своєму звіті депутат сільської ради відзначила, що об’єднання сіл у громаду дало реальний поштовх розвитку населеному пункту та подякувала Олександру Олексійовичу Мостіпану за правильно обране рішення про об’єднання в громаду. 
Звіт сільського голови буде подано у повному обсязі на сайті громади.
Привітала присутніх малеча із хореографічної студії с. Студеники. 

Фото без опису
Вітаючи жителів громади із річницею, директор Групи компаній «Нива Переяславщини» Віталій Шакель зазначив, що загалом вклад підприємства у бюджет громади сукупно близько тридцяти мільйонів гривень і правильний розподіл коштів – це спільна робота всієї команди: виконавчого апарату, виконкому, депутатського корпусу, громад сіл: «Ми платимо кошти у громаду і віримо у неї, у ній буде належна безпека, освіта, медицина і інфраструктура, цій громаді жити, тому давайте працювати разом!».

Фото без опису
Присутні високо оцінили роботу сільської ради - найвищий бал за сучасною системою оцінювання, а Марія Олександрівна зазначила, що найважчий рік своєї роботи ми вже пережили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь