РІЧНИЙ ЗВІТ ОТГ. СТУДЕНИКИ

Дата: 28.01.2019 12:59
Кількість переглядів: 582

МАРІЯ ЛЯХ: « ЩОБ ЖИТИ КРАЩЕ МИ ПОВИННІ ЗМІНИТИСЯ САМІ»
Звіт голови ОТГ на Центральній садибі громади у селі Студеники розпочався зі слова від депутата першого округу Анатолія Івановича Аврамича, який доповів і про висипку вулиць, і про будівництво дитячого ігрового майданчика, і про необхідність облаштування кладовищ села, розчистку ставків, у планах косметичний ремонт зупинок громадського транспорту, подякував керівникам сільськогосподарських підприємств. На запит депутата голова ОТГ повідомила про збереження поштового відділення та відділення Ощадбанку. Серед запитів кронування дерев, перехід релігійної громади до Православної Української церкви, 

Фото без опису
Секретар Студениківської сільської ради Ніна Григорівна Стрижак, депутат доповіла про роботу сесій, на яких депутати ухвалили 511 рішень та прийняли 12 програм, таким чином із восьми депутатів відзвітувалися двоє.
До голови ОТГ Марії Олександрівни Лях надійшли наступні звернення: щодо амброзії – боротьба буде продовжуватись; щодо ремонту другого поверху адмінприміщення - ремонт на часі, бо приміщення аварійне і потребувало перекриття; щодо функціонування соціальної аптеки - буде вивчатися на виконкомі та сесії; про пільговий проїзд – поки що питання не вирішене; про якість води – буде проведена часткова реконструкція мереж; про встановлення бювету, про роботу трансформатора біля школи, про «долю» колгоспного лісу – буде звернення до суду і т.д.

Фото без опису
За 2018 рік по селу Студеники проведено: чищення водонапірної вежі – 56,1 тис.грн.; ремонт каналізації – 190 тис. грн., поточний ремонт доріг – 1182, 8 тис. грн. ремонт вуличного освітлення - 106, 2 тис. грн.; упорядкування сміттєзвалища – 128, 2 тис. грн.; встановлення відеоспостереження - 199, 5 тис. грн.; встановлено дитячий ігровий майданчик – 54, 5 тис. грн.; термомодернізація будівлі школи - 1499, 4 тис. грн.; розробка ПКД даху – 154, 1 тис. грн.; інклюзивно - ресурсний центр -215, 1 тис. грн.; придбанння спорттренажерів - 199, 7 тис. грн.; заміна електроплит – ДНЗ та школа - 30,1 тис. грн.; благоустрій території – 180, 5 тис. грн.; заміна вікон на енергозберігаючі у сільській бібліотеці – 87, 9 тис. грн. заміна вікон на енергозберігаючі у спортивному залі та танцювальній залі БК – 103,2 тис. грн.;ремонт Пункту тимчасового базування екстреної медичної допомоги – 248, 7 тис. грн. 
Перспективний план розвитку села: термомодернізація будівлі ДНЗ “ Малятко ”, заміна котлів на твердопаливні – 360 тис. грн.; капітальний ремонт даху ОНЗ – 204, 3 тис. грн.; поточний ремонт амбулаторії та придбання обладнання – 360 тис. грн.; поточний ремонт Будинку культури: хореографічного залу (160тис.грн.), спортзалу, тренажерного залу( 200тис.грн.), придбання сценічних костюмів( 23 тис. грн.), заміна вікон, Ремонт бібліотеки, поповнення книжкового фонду; ямковий ремонт вул. Переяславська, Діагональна, Шевченка; поточний ремонт вул. Мохорівка, Урожайна, Акаційова; благоустрій Центрального парку; благоустрій території; капітальний ремонт другого поверху та створення ЦНАПу на першому поверсі адмінбудівлі– 2300 тис. грн., ремонт класу – 200 тис. грн.; придбання насосу для КНС -30 тис. грн.; ремонт водонапірної вежі вул. Урожайна – 120 тис. грн. 

Фото без опису
Від імені бюджетоутворюючих підприємств виступив засновник Групи компаній «Нива Переяславщина» Олександр Мостіпан, який згадав такий самий період рік тому, коли тільки велася агітація за громаду, сумніви жителів і висловив задоволення тим, що громада відбулася. «Нині «Нива Переяславщини» платить у громаду 26, 4 мільйони гривень за рік, а із підвищенням заробітної плати працівникам, розширенням виробництва – ця сума збільшиться на 10 мільйонів: "Найперше упевнився, що Марія Олександрівна працює на людей, наступне – це гарна команда, де повинні працювати гарні спеціалісти і вони повинні високо оплачуватись. Громада – це як невеличкий бізнес, який тепер треба розвивати».

Фото без опису
Від ПП «Соснова» виступив Юрій Іванович Павлушко, який зазначив, що три вулиці по селу Соснова висипали щебенем, зробили багато робіт, нині головне завдання розвивати виробництво і збільшувати, таким чином, надходження до бюджету. У громаді є ще багато резервів: оренда паїв одноосібниками, інвентаризація земель.
На закінчення Олександр Олексійович взяв у Марії Олександрівни обіцянку до наступного річного звіту провести опалення у Будинку культури.
Свою концертну програму присутнім запропонував народний вокальний ансамбль української пісні «Осіннє золото», молоді виконавиці Дар’я Перескокова та Аліна Мазай та інші,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь