МЕДИЦИНА

Дата: 25.02.2019 11:33
Кількість переглядів: 380

ПРОХОДИМО ШОКОВУ ТЕРАПІЮ
«Медицина Студениківської ОТГ вийшла із реанімації і перебуває у відділенні терапії – шокової», - так про стан медицини ОТГ жартує очільниця громади – Марія Лях.
Кілька місяців тому було створене Комунальне підприємство «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Студениківської сільської ради (15.01.2019р. підписано договір з НСЗУ на 2019 рік), до складу якої увійшли всі заклади охорони здоров’я, що здійснюють свою діяльність на території Студениківської ОТГ (6 закладів). 

Фото без опису
Не передати словами, яких тільки митарств зазнали і керівники Амбулаторії, і адміністрація громади, але справа пішла на лад. Спільними зусиллями разом з Філією КЗ КОР «КОЦЕМДМК «Переяслав-Хмельницька СЕМД» в приміщенні Студениківської амбулаторії моно-практики було відкрито пункт постійного базування екстреної медичної допомоги і укладено із ним договір на обслуговування невідкладних викликів на території громади.
На вулиці пізній вечір, а у Студениківській громаді роботи «не початий край». Марія Олександрівна урочисто передає головному лікарю Амбулаторії Ірині Пантеліївні Серебряковій щойно виготовлені печаті( 6 штампів і 13 печатей): тут і печаті лікарів, і кожного закладу, і для програми «Доступні ліки», і для лікарняних листків – всього дев’ятнадцять різних печатей. Тепер усі, хто очікував видачі лікарняних можуть звертатися до своїх лікарів.
Не стоїть на місці і процес укладання декларацій із сімейними лікарями. Наразі зареєстровано 2 339 мешканців, а всього підлягає реєстрації три тисячі дев’ятсот осіб. 

Фото без опису
Дивовижний повний місяць стоїть над Студениківською Амбулаторією, а в кабінеті лікаря кипить робота. Лікарі вводять прізвища жителів, які вже уклали декларації, до 1800 обов’язкових не зареєстровані ще близько п’ятисот, тому у кабінеті лікаря Ганни Іванівни Борліс ще довго світитиметься. 

Фото без опису
Шановні жителі, якщо досі ви не уклали декларацій, то просимо вас звернутися до свого сімейного лікаря із телефоном і підписати їх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь