ПЕРЕЙМАЄМО ДОСВІД

Дата: 25.02.2019 11:39
Кількість переглядів: 453

НАВЧАЄМОСЬ
Студениківська ОТГ приймає участь у проекті «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах» Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується спільно з Кластером сталої мобільності GIZ. З 128 претендентів було відібрано 30 громад, в тому числі Студениківська ОТГ.

Фото без опису
У рамках цього проекту представники відібраних ОТГ візьмуть участь у серії тренінгів, що націлені на підвищення компетенцій у сфері планування інфраструктури публічного транспорту, заходів з безпеки дорожнього руху, створенні умов для безпечного і комфортного велосипедного руху, а також організації послуг громадського й соціального транспорту. Згідно цього проекту громади отримають технічну допомогу у розробці стратегічних документів у сфері розвитку громадського та соціального транспорту, що сприятимуть застосуванню сучасних підходів для популяризації сталих способів пересування, тобто таких, які завдають мінімальний негативний вплив на довкілля та економіку. За участі українських та німецьких експертів заплановано проведення тренінгів, міжнародних навчальних візитів, а також робочих сесій безпосередньо в громадах.

Фото без опису
4-5 лютого головний спеціаліст з регіонального розвитку Козелецька Віта та провідний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку Луценко Володимир взяли участь у стартовій конференції, яка відбувалася в м. Києві. У ході конференції Арне Ехрітт, представник проекту ЄС RUMOBIL, ознайомив присутніх з найкращими прикладами сільської мобільності в Європі. Проблеми з мобільністю у об’єднаних громадах розкрив у своїй доповіді Віктор Загреба, місцевий транспортний експерт GIZ. Насиченими та пізнавальними були панельна дискусія «Стала мобільність у громадах: чому і навіщо?» та тренінги за темами «Вступ до проекту та до сталої мобільності, аналіз проблем», «Принципи, бачення, пріоритети та визначення цілей у сталій мобільності».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь