КУЛЬТУРА

Дата: 25.02.2019 12:00
Кількість переглядів: 435

НАШІ НА ФЕСТИВАЛІ!
Емоції зашкалюють! Цей день був багатий на події, враження, емоції...хороші і ...несподівані. Щойно здавалось, що за спиною крила-аж знову земля пішла з під ніг... Що буде завтра- не знаю, але точно знаю, що це Завтра настане, а сьогодні я знову не спатиму... 

Фото без опису
Розкішна програма творчих колективів Переяславщини розкинула в Циблях свої безмежні мистецькі береги. З запашною паляницею, пирогами, українською піснею та танцем їхали до сусідів творчі колективи Студениківської громади. Приємно зустріти хороших друзів, познайомитися з новими колективами, оцінити виступи своїх дитячих та дорослих колективів, почути схвалення чи добру пораду. Методисти РБК-низький уклін за вашу велику справу і підтримку! Колективу Циблівського БК дякуємо за теплий прийом та легку сцену) Щиро вдячна нашим вокальним колективам "Осіннє золото", (Козлів)"Дівчатам з Левади"(Студеники) та їх керівникам, які достойно виступили і представили Студениківську громаду на фестивалі за безмежну любов до пісні, мистецтва та відданість своїй справі. А дитячі танцювальні колективи с.Циблі та Студеники дивували своєю майстерністю і завзяттям,

Фото без описурозмаїттям стилів та жанрів, яскравими сценічними образами та веселою посмішкою. Які ж красиві і талановиті у нас діти ! 

Фото без опису
А власні поетичні твори у виконанні Миколи Козачука-це ковток свіжого повітря, прадавні життєві істини в простій і доступній формі, де кожне слово торкається душі і легенько лягає в серце.
Завжди після таких заходів мені здається, що кожна людина в залі стала, багатшою на Любов, Добро, веселішою, щасливішою, здоровішою... чого і вам всім бажаю)
Валентина Усик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь