ІННОВАЦІЇ

Дата: 28.02.2019 08:44
Кількість переглядів: 413

ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАДИ – ЧАС НА РОЗДУМИ

Фото без описуКиївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми ULEAD з Європою та Мінрегіон України опікується пошуком ефективних рішень, які здатні піднести економічну спроможність громад на істотно новий рівень. Саме тому на одному із зібрань обговорювали пропозиції науковців, економістів, енергетиків узагальнені у презентації від представника Києво- Могилянської академії. Були представлені можливі інноваційні рішення, які здатні задовольнити потреби підприємців і дати потужний імпульс для соціально-економічного розвитку. Тетяна Тимошенко – радник з питань регіонального розвитку Київського ЦРМС захопливо презентувала, зокрема, створення кооперативів, що дало б змогу об’єднати зусилля та залучити кошти на сміливі інноваційні проекти. Серед найбільш привабливих пропозицій для громад: удосконалення управління процесами розробки та ухвалення рішень в громадах завдяки впровадженню геоінформаційних та CRM систем; інноваційні пропозиції щодо проектів з енергомоніторингу, поводження з ТПВ, будівництва доріг, вирощування с/г культур; експертна підтримка проектів кооперації та створення кластерів з метою розвитку підприємницької активності; створення громадських та культурно-освітніх просторів в громадах; розвиток туризму тощо.

Фото без описуФото без опису
Зацікавлення присутніх викликала можливість вирощувати павловнію, як високодохідну швидкорослу промислову деревину, але необхідною умовою для купівлі саджанців є створення кооперативу, а ось до цієї думки громада ще «не дозріла», тому ухвалено рішення про продовження вивчення цього питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь