ОСВІТА

Дата: 28.02.2019 09:11
Кількість переглядів: 401

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «МИСТЕЦТВО ШКІЛЬНОГО САМОВРЯДУВАННЯ»
26 лютого, на базі Студениківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було проведено семінар-практикум «Вчитель – учень: налагодження партнерства та учнівського самоврядування. Системний підхід до розв’язання проблеми формування активної громадянської позиції учнів» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Студениківської сільської ради.

Фото без опису
З актуальними питаннями шкільного самоврядування в системі закладів загальної середньої освіти ознайомила керівник закладу – Наталія Кийко. Заступник директора з виховної роботи – Наталія Малишко презентувала присутнім методичну панораму «Мистецтво шкільного самоврядування». Креативно та творчо було проведено ток-шоу «Організація ефективного функціонування органів учнівського самоврядування шкіл Студениківської сільської ради», на якому самі лідери представили свою діяльність. 

Фото без опису
Практичний блок семінару розпочала Наталія Козелецька, практичний психолог. Разом з нею учні ще раз спробували себе в ролі лідерів та вчилися притягувати до себе людей. Цікавий та змістовний квест для лідерів «З Україною в серці», підготовлений педагогом-організатором Олесею Крамаренко, був логічним завершенням нашого зібрання. 

Фото без опису
Отже, ми всі дійшли висновку, що важливим фактором організації діяльності органів учнівського самоврядування на рівні навчальних закладів є підтримка ініціативи дітей-лідерів з боку адміністрації, педагогів та громадськості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь