ОСВІТА

Дата: 28.02.2019 09:11
Кількість переглядів: 377

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «МИСТЕЦТВО ШКІЛЬНОГО САМОВРЯДУВАННЯ»
26 лютого, на базі Студениківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів було проведено семінар-практикум «Вчитель – учень: налагодження партнерства та учнівського самоврядування. Системний підхід до розв’язання проблеми формування активної громадянської позиції учнів» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Студениківської сільської ради.


З актуальними питаннями шкільного самоврядування в системі закладів загальної середньої освіти ознайомила керівник закладу – Наталія Кийко. Заступник директора з виховної роботи – Наталія Малишко презентувала присутнім методичну панораму «Мистецтво шкільного самоврядування». Креативно та творчо було проведено ток-шоу «Організація ефективного функціонування органів учнівського самоврядування шкіл Студениківської сільської ради», на якому самі лідери представили свою діяльність. 


Практичний блок семінару розпочала Наталія Козелецька, практичний психолог. Разом з нею учні ще раз спробували себе в ролі лідерів та вчилися притягувати до себе людей. Цікавий та змістовний квест для лідерів «З Україною в серці», підготовлений педагогом-організатором Олесею Крамаренко, був логічним завершенням нашого зібрання. 


Отже, ми всі дійшли висновку, що важливим фактором організації діяльності органів учнівського самоврядування на рівні навчальних закладів є підтримка ініціативи дітей-лідерів з боку адміністрації, педагогів та громадськості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь