24 СЕСІЯ

Дата: 28.02.2019 09:16
Кількість переглядів: 405

ПРО ПЛАНИ, ПЕРЕМОГИ ТА ЗВИЧАЙНУ ЩОДЕННУ РОБОТУ

Спільне засідання виконкому та сесії сільської ради розпочалося неординарно: Студениківська сільська рада отримала привід ще раз переконатися, що НАШІ - найкращі. 
Презентацію особистих досягнень – участі у проекті показав Вадим Миколайович Корнієнко, вчитель англійської мови Соснівського НВО "ЗОШ І-ІІІ ст - ДНЗ".

Фото без опису
Мета проекту: створити сучасний кабінет англійської мови з відповідною кількістю технічних засобів та програмного забезпечення, що значно зацікавить учнів, підвищить їх мотивацію та заохотить до активного спілкування англійською мовою під час занять та в позаурочний час, в тому числі і через домовленість із адміністрацією іноземної школи стосовно он-лайн спілкування учнів. Загальна вартість проекту із усім необхідним технічним забезпеченням становить більше тридцяти восьми тисяч гривень. Отримати кошти вчитель зможе завдяки участі у конкурсі Грантів за програмою «Відповідальна молодь Київщини. Тут і зараз». Щиро вітаємо Вадима Миколайовича із перемогою, тримаємо кулаки, будемо раді побачити результат цієї роботи. 
Наступний виступ - презентація стратегії розвитку Групи компаній «Нива Переяславщини», яку представив директор Групи компаній Віталій Шакель. Зокрема, він наголосив, що у січні компанія підвищила заробітну плату працівникам на 20 %, що пропорційно збільшить надходження до громади. Окрім того, у планах будівництво м’ясокомбінату, придорожнього сервісу, гуртожитку для спеціалістів та заводу із рендерінгу, що також істотно збільшить надходження до бюджету. Депутати та члени виконкому підтримали плани розвитку компанії. Досягнуто домовленостей про організацію екскурсії на очисні споруди Групи компаній та альтернативні біокотельні, так як підприємство є одним із лідерів впровадження екологічно безпечного виробництва в Україні. 
Наступний виступаючий - начальник дільниці Київської мережі ПАТ «Укртелеком» розповів про заходи щодо збереження від пошкодження кабельних ліній електрозв’язку на території об’єднаної територіальної громади та попросив затвердити заборону на проведення земельних робіт на глибині більше ніж 30 см. у місцях проходження кабелю.

Фото без опису
Депутати затвердили Програми організації та проведення оплачуваних громадських робіт у Студениківській сільській раді на 2019рік, перелік видів суспільно-корисних робіт та об’єктів їх проведення для осіб, на яких судом накладено покарання у вигляді громадських робіт, та тих, які вчинили адміністративне правопорушення.
Було підтримано надання дозволу СП ТОВ «Нива Переяславщини» на розміщення зовнішньої реклами в с. Переяславське та Студеники.
Також було надано дозвіл на проведення робіт по коронуванню (обрізці) дерев, вражених омелою, в межах населених пунктів Студениківської сільської ради.
Після тривалого попереднього обговорення присутні затвердили висновок про доцільність позбавлення батьківських прав громадянки, жительки с. Переяславське, про що доповіла Ю.Г. Козелецька – провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення
Депутати затвердили звіт про виконання сільського бюджету Студениківської сільської ради за 2018 рік та внесли ряд змін до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 22.12.2018 року №511-21-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2019 рік (в новій редакції) та додатків до нього та проголосували за збільшення Статутного капіталу КП «Господар».

Фото без опису
Ухвалено також рішення про проведення інвентаризації земель на території Студениківської сільської ради.
Підтримали депутати і рішення встановлення знаку обмеження швидкості на окремих ділянках руху по кожному населеному пункту.
Встановлено ставки туристичного збору на 2019 рік в розмірі 0,3 для внутрішнього та 0,5 для зовнішнього туризму.
По кожному населеному пункту затверджено перелік об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради.
Розглянуто також двадцять три земельні питання, про що доповів Дейнега М.П. - голова постійної комісії з питань земельних відносин, благоустрою та екології.
Надання одноразової матеріальної допомоги на лікування окремим громадянам також було підтримано, для чого проведено зміни до бюджету, як уже зазначалося вище.

Показать перевод


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь