ІНІЦІАТИВА

Дата: 18.03.2019 10:58
Кількість переглядів: 2226

САДИТИ РАЗОМ ЛІС ВЕСЕЛО І ПРИЄМНО

Фото без опису
П’ятничний день у Студениківській громаді почався із захопливої справи – посадки лісу. Минулорічна народна толока показала, що працювати ми уміємо і можемо, але і в цьому році у лісі роботи не бракує. 

Фото без опису
Частина минулорічних дерев прийнялася і виглядала навіть дуже непогано, але частина сосен не витримала спекотного літа. Працівники бюджетної сфери громади: дитячого садочка, школи, Будинків культури та клубів, сільської ради, жителі села та лісничі зібралися, аби довести справу до кінця і посадити новий ліс.
Як завжди ентузіазм перевершив очікування, так що прийшлося навіть додатково їхати по саджанці, бо розраховували на три-чотири десятки людей, а прийшло більше п’ятдесяти. 

Фото без опису
Бувалі люди навіть показували, що правильно садити так: викопати відразу одну ямку, вставити саджанець і близенько іншу, притиснувши попередню, щоб саджанець міцно сидів у землі. 
Кілька годин і площа засаджена, а потім можна і пообідати, і погомоніти: згадати дитинство, розповісти про найправильніший метеопрогноз – кутковий: коли у баби Марії болить спина, то буде дощ, а на завтра якраз такий прогноз і потрібен.

Фото без опису
Саджанці висаджені, робота виконана, тепер проситимемо дощика аби рясно змочив землю, глядиш через років п’ять зашумлять сосонки і ліс подякує своїм господарям прохолодою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь