КОНКУРСИ. ФЕСТИВАЛІ

Дата: 18.03.2019 11:12
Кількість переглядів: 361

«БАРВІНОК» УМІЄ ТРИМАТИ СЛОВО
Хореографічний колектив "Барвінок" взяв участь у Міжнародному фестивалі - конкурсі "Соняшник".
Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Соняшник» проводиться з метою створення для дітей і молоді можливості творчого спілкування, розкриття нових талантів, популяризації сучасної української культури , взаємозбагачення міжнаціональних культурних традицій. 


16 березня відбувався конкурс із хореографічного мистецтва, оригінальний жанр на великій сцені Культурно-мистецького центру Академії праці і соціальних відносин у м. Києві. Наші діти, як і обіцяли, вибороли перше місце у своїй номінації.


Кожному колективу та учаснику фестивалю вручено дипломи, медалі, а подарунки забезпечили спонсори фестивалю.Головний спонсор колективу «Барвінок» - Студениківська об’єднана територіальна громада, яка надала транспорт, а солодкі подарунки забезпечила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, за що батьки та учасники фестивалю дуже вдячні. 
Критерії, за якими оцінювалися виступи учасників фестивалю: творчий підхід та індивідуальність виконавців; реалізація задуму художнього твору; рівень виконавської майстерності; артистизм і сценічна культура; естетика сценічного одягу; якість фонограми. Виступ нашого колективу був бездоганний за всіма параметрами.


Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, до складу якого входять провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сферах: музики, вокального жанру, хореографії, шоу-бізнесу, видатні діячі культури та мистецтв України, представники преси та телебачення. Їх оцінка виступу свідчить про те, що підготовка наших діточок на гарному рівні, за що окрема подяка керівнику колективу Олександру Івановичу Козачку.
БРАВО, «БАРВІНОК»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь